Poze Beautik haute parfumerie

  • Lansare parfum Patricia Kaas Beautik Haute Parfumerie

    Poza: Creative Market semneaza evenimentul de lansare al parfumului Patriciei Kaas la Beautik Haute Parfumerie.

  • Raf Simons- Noul Director Artistic al Casei Dior

    Poza: Christian Dior anunta numirea lui Raf Simons in functia de Director Artistic pentru liniile feminine de Haute Couture, Pret-a-Porter si accesorii.

  • LANSARE COLECTIE HAUTE COUTURE CATALIN BOTEZATU toamna/iarna 2009-2010

    Poza: LANSARE COLECTIE HAUTE COUTURE CATALIN BOTEZATU toamna/iarna 2009-2010

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul beautik haute parfumerie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la beautik haute parfumerie. Pozele pe tema beautik haute parfumerie cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul beautik haute parfumerie, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la beautik haute parfumerie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la beautik haute parfumerie.