CREATIVE ART SHOW - MAKE-UP, HAIR, NAIL ART -

Locul desfasurarii: BAMBOO BALLROOM

Organizator: BEAUTY PUBLISHING

CREATIVE ART SHOW - MAKE-UP, HAIR, NAIL ART -

BeautyPublishing vă invită la un show haute-couture care celebrează industria de beauty și artiștii ei.

Zece echipe formate din specialiști în hair-styling, make-up și nail-art își vor dovedi creativitatea într-un spectacol al formelor, culorilor și texturilor, sub coordonarea deja consacraților:

Iuliana Sandu – make-up artist, trainer; Sergiu Băcioi – hair stilist, trainer ; Aneta Jechiu – technician nail-art, trainer

Fiecare dintre cele zece echipe vor prezenta câte un concept regăsit în coafura, machiajul și nail-art-ul realizat. Echipa “Beauty For Life Make-up&Hair Academy” își va prezenta viziunea prin creații pregătite special pentru acest eveniment. Toate vor căpăta viața printr-o defilare în pași de dans. Pentru oaspeți un show - pentru ei un examen de măiestrie, de creativitate și capacitate de a lucra în echipă.

De la avangardism la pop culture, de la futurism până la punk-rock, vă prezentăm noile talente ale industriei de beauty și sursele lor de inspirație.

Petrecerea va culmina cu un show live cu Delia și multe alte surprize pe care vă invităm să le descoperim împreună pe 17 aprilie. 

* Intrare 100 lei. Cardul de acces include și un abonament pe 1 an la oricare dintre publicațiile noastre ( MAKE-UP MAGAZINE , HAIR STYLE MAGAZINE , NAILS AESTHETICS ) detalii pe www.beautypublishing.ro/evenimente

Confirmare pana la data: 17 aprilie 2014

Participare: Taxa de participare

Parteneri eveniment:
  • Locatie Locatie
Parteneri media eveniment:
  • Make-Up Magazine Make-Up Magazine
  • Hair Style Magazine Hair Style Magazine
  • Nails Aesthetics Nails Aesthetics