beautyone

Comunicate de presa si evenimente pe tema beautyone

 • beautyone. Anunt finalizare poriect granturi mesura 2 beauty one medical europa

  beautyone

  Bucuresti - 1 februarie 2022

  Comunicat de BEAUTY ONE MEDICAL EUROPA S.R.L

  Beauty One Medical Europa anunta finalizarea implementarii proeictului "Granturi pentru capital de lucru" acordate in calitate de beneficiar IMM cu activitate economică în unul din domeniile de activitate prevăzute în anexa nr. 2 la OUG nr. 130/3 ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: beauty one , beautyone

  Vezi toate comunicatele de presa despre beautyone

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul beautyone.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la beautyone. Informatiile despre beautyone cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul beautyone, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la beautyone, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.