bebeart    

Comunicate de presa si evenimente pe tema bebeart

 • bebeart. Pre-Linguritele NumNum® GOOtensils™ disponibile si in Romania

  bebeart

  Bucuresti - 10 January 2017

  Comunicat de Komplex MInds SRL

  bebeart.ro aduce in premiera, pe piata de articole pentru bebelusi din Romania, brandul castigator al premiului Family Choice Award 2014 SUA. NumNum® este un brand infiintat in anul 2013 in SUA, ce a devenit indragit si apareciat de bebelusi si pari ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: bebeart.ro , pre-lingurite , numnumromania , numnumbaby , lingurite bebelusi

  Vezi toate comunicatele de presa despre bebeart

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul bebeart.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la bebeart. Informatiile despre bebeart cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul bebeart, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la bebeart, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.