Avalanșa ofertelor de Black Friday la BebePrice.ro- cu reduceri de până la 75%

BUCURESTI - 14 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Social, Retail

Cu bucurie vă anunțăm că BebePrice.ro, cel mai inovativ baby-store, va lansa campania de Black Friday mâine,15 noiembrie, ora 09:00. Reducerile vor dura 24 de ore și se vor încheia sâmbată, 16 noiembrie la ora ora 08:59.
Zeci de articole pentru bebeluși din magazinul nostru online așteaptă să fie achiziționate pentru micuțul tău!

Black Friday la BebePrice.ro

Black Friday la BebePrice.ro

 Mai mult decât shopping 

BebePrice.ro

Cu bucurie vă anunțăm că BebePrice.ro va lansa campania de Black Friday mâine,15 noiembrie, ora 09:00. Reducerile se vor încheia sâmbată, 16 noiembrie, ora 08:59.

Zeci de articole pentru bebeluși din magazinul nostru online beneficiază de reducere și așteaptă să fie achiziționate pentru micuțul tău! 

Descoperă și tu care sunt cele mai noi și îndrăgite articole atât de către bebeluși, dar și de către părinți. Numai la BebePrice.ro ai ocazia să te bucuri de prețuri mici pentru pitici, cu reduceri  de până la 75%! Ai tot ce dorești , de la cărucioare, pătuțuri, articole de siguranță pentru bebeluși, până la cele mai interesante și educative jocuri!

Mai mult de atât, pentru că ne place să te surprindem cu fiecare ocazie și te invităm să completezi aici formularul pus la dispoziție de catre noi, pentru a fi  primul care află ce oferte ți-am pregătit!

 Mai sunt doar câteva ore și te poți bucura din plin de varietatea produselor pe care ți le punem la dispoziție .  

 Scăpa de stresul și oboseala provocate de aglomerația și goana prin magazine! Cu BebePrice.ro ai ocazia să cumperi doar cu un singur click.

De asemenea, responsabilitatea socială reprezintă o altă trăsătură a conceptului magazinului online BebePrice.ro. Așadar, am lansat Campania “Mami cumpără, mami donează”, prin care redirecționam  automat un procent din fiecare vanzare catre Fundația Alinare.

Am conceput acest sistem simplu pentru ca părinţii, în timp ce fac cumpărături pentru cei mici, să aibă posibilitatea să facă şi o faptă bună. Fundaţia Alinare dezvoltă numeroase programe de integrare socială, educaţie şi consiliere pentru familiile defavorizate cu mulţi copii, oferindu-le suport şi sprijin în educaţie. Fundaţia Alinare nu rămâne indiferentă nici faţă de bătrânii nevoiaşi ai căror copii sau nepoţi poate au uitat de existenţa lor.

E atât de simplu să faci o faptă bună!

Te așteptăm să te încatam cu articolele noastre de Black Friday și cu discounturile speciale de până la 75%! Doar pe www.bebeprice.ro!

Despre BebePrice

Bebeprice.ro este un nou concept de magazin online, care pune la dispoziția părinților din toate colțurile țării cele mai inovative produse, de la cele mai prestigioase branduri.
"Mai mult decât shopping” este motto-ul pe care ne bazăm și principala noastră caracteristică.