Jukebox Club is back!

Locul desfasurarii: Jukebox & Evergreen restaurant

Organizator: Jukebox

Bucuresti, 16 septembrie 2009 – Joi 17 septembrie, incepand cu orele 22:00, are loc (re)deschiderea “Jukebox Club”, cel mai mare club live din Romania, in fosta locatie a clubului Becker Braü Live Music (si anterior discoteca Why Not), din str. Turturelelor 11, sector 3.

Bucurestenii vor avea astfel un loc de petrecut noptile, tip Premium, cu evenimente live de gen Music Club sau Coyote Ugly, in format de “happening”, show-uri menite sa antreneze publicul si sa-l faca partas la petrecerile care sparg toate barierele dintre scena si sala.

Pentru seara de deschidere oficiala a clubului se anunta un concert incendiar, sustinut de binecunoscuta trupa Jukebox. II stiti doar, sunt baietii aia haiosi, care canta in Coyote Cafe, fac tumbe muzicale la Carcotasi, si care ne invita sa petrecem o seara de neuitat (cum doar ei stiu sa o faca), in ritm de rock’n roll.

Povestea « Jukebox Club » a inceput, in urma cu ani buni, intr-o locatie din centrul vechi al capitalei, unde s-a lansat, Jukebox, ca trupa rezidenta. Apoi, in septembrie 2004, proprietarii au mutat “conceptul” pe Calea Victoriei, in Coyote Cafe, desemnat de revista Time Out ca cel mai bun club de muzica live din Bucuresti. Iar acum, aceiasi actionari au decis sa ofere un spatiu mai generos iubitorilor de rock si au redeschis “Jukebox Club”.

Urmatoarele evenimente vor fi concertele sustinute de trupele Popa-S si Pasager, pe data de 18 si respectiv 19 septembrie.

Stim ca a doua zi trebuie sa ne trezim devreme ca avem slujba. Dar mai stim ca tot a doua zi ne vom trezi cu un sentiment de bine, cu bateriile reincarcate cu energia unei seri de muzica si dans nebun.
Ganditi-va la asta! Pentru ca « Jukebox Club » va asteapta sa dati startul petrecerilor, sa beti o bere buna si sa dansati pana in zori!
Press – 0731574905 - Yolanda, 0727908901 - Marian
Info - 0213226610, 0213237083

Despre BECKER BRAU LIVE MUSIC

Biletele costa 70 RON si se gasesc in reteaua magazinelor Diverta si Germanos, la clubul Becker Brau Live Music situat in strada Turturelelor 11, sector 3 , Bucuresti (tel: 021-32 266 10 / 32 370 83) si online pe www.diverta.ro , www.ticketpoint.ro. www.eventim.ro

Participare: Intrare libera