INVATA DE 3 ORI MAI REPEDE

BUCURESTI - 9 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Va intrebati cu siguranta cum si daca este posibil asa ceva. Ei bine, este posibil!

Connie Larkin

Connie Larkin

 Daca esti fotocititor, este clar ca nu ai nevoie de nici un Master sau MBA pentru a atinge performantele maxime ale profesiei din care provii. 

Cristina Oprea

Mai mult:  metoda aceasta este la indemana oricui si nici nu este nevoie de abilitati speciale! Este vorba despre o tehnica numita “Fotocitire” (photoreading). Fotocitirea implica folosirea creierului la o capacitate de absortie de 3  ori mai mare decat suntem obisnuiti sa o facem . Fie ca vrei sa iei note mai mari, sa fii mai destept, sa ai mai mult randament sau sa iti maresti veniturile, fotocitirea te poate ajuta in orice domeniu ai  nevoie.

Tehnica de fotocitire te invata cum poti sa citesti mai repede, mai usor dar si mai placut. Poti ajunge astfel la o viteza de parcurgere de 25000 de cuvinte pe minut a oricariu material scris, comparativ cu numai 200 de cuvinte pe minut prin citirea clasica. Fotocitirea aduce o abordare complet diferita privind procesarea informatiilor scrise.

Cat timp va ia sa beneficiati de avantajele acestei tehnici de fotocitire? Raspunsul este simplu: imediat.  Cu cat vei exersa tehnica mai mult cu atat abilitatile tale se vor imbunatati.

In Bucuresti, Fotocitirea este predata de Connie Larkin care organizeaza cursuri de aproape 4 ani. Connie este implicata in cursuri de dezvoltare personala inca din 1983 si  este instructor acreditat de Learning Strategies.

Un nou curs de fotocitire va avea loc in perioada 27-28 octombrie 2012. Cursul se desfasoara pe parcursul a 2 zile, intre 09:00  si 18:00, timp in care participantii invata tehnica de fotocitire si reusesc sa parcurga minimum 4-5 carti si mai multe articole. La finalul cursului absolventii primesc diplome de certificare Learning Strategies.

Iata ce spun participantii:

Cristina Oprea/Bucuresti

 

Acest curs a insemnat o schimbare de 180 de grade in viata mea. Cand am aflat de existenta unei astfel de tehnici a fost ca si cum Universul ar fi ascultat neputintele mele si ar fi creat acest curs special pentru mine.

Connie mi-a largit intr-atat de mult perceptiile asuprea mea, asupra mediului inconjurator si asupra informatiei, incat pot aprecia ca fotocitirea este o tehnica infinit mai valoroasa decat abilitatile dezvoltate prin scoala si sistemul universitar, in marea lui majoritate.

Daca esti fotocititor, este clar ca nu ai nevoie de nici un Master sau MBA pentru a atinge performantele maxime ale profesiei din care provii.

Connie este exceptionala, unica, si tanjesc sa descopar linistea, pacea si cunoasterea pentru a ma apropia de starea de bine pe care o emana ea.

Connie, pentru mine esti ca o a doua invatatoare, doar ca infinit mai minunata!

Te imbratisez cu drag, si iti sunt recunoscatoare pentru tot ce vei aduce in bunastarea mea si a oamenilor cu care ma voi intalni de acum inainte.

 

Mai multe detalii despre curs si despre modalitatile de inscriere gasiti pe site-urile www.connielarkin.ro si www.myphotoreading.ro precum si pe Facebook.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/beeds-media/invata-de-3-ori-mai-repede