BEERocracy    

Comunicate de presa si evenimente pe tema BEERocracy

 • BEERocracy. Se lansează BEERocracy, prima revistă de Cultura Berii din România.

  BEERocracy

  Bucuresti - 22 June 2011

  Comunicat de INTRIGA MEDIA SRL

  ... BEERocracy, prima revistă de Cultura Berii din România.Publicaţia lunară va celebra fascinanta lume a berii şi vine în întâmpinarea nevoilor unui public tot mai pasionat de bere şi de cultura ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: lansare , revista , beerocracy

  Vezi toate comunicatele de presa despre BEERocracy

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul BEERocracy.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la BEERocracy. Informatiile despre BEERocracy cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul BEERocracy, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la BEERocracy, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.