Beia Consult International promoveaza noi solutii de securizare si reducere a costurilor de telecomunicatii

BUCURESTI - 30 iunie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Beia Consult International – Siemens System Partner & Dialogic Regional Distributor – promoveaza noi solutii de securizare si reducere a costurilor de telecomunicatii impreuna cu noi aplicatii de comunicatii prin satelit Hughes si SCADA Keymile

In urma sesizarilor referitoare la incercari de acces neautorizat la centrale telefonice de la diferiti producatori pentru a realiza apeluri internationale scumpe, prin intermediul functiilor pentru care parola de acces nu a fost schimbata, firma BEIA Consult informeaza utilizatorii pentru a lua masuri de evitare a acestor riscuri.
Firma BEIA Consult ofera in acest sens servicii de analiza costuri IT&C, audit de securitate si evaluari de tehnologii IT&C. Aceste servicii de consultanta sunt oferite clientilor si partenerilor care achizitioneaza echipamente pentru a optimiza si reduce costurile administrative si operationale legate de comunicatii.
Pentru parteneri si clienti sunt organizate cursuri de administrare si utilizare centrale telefonice si solutii de telecomunicatii cu scopul de a ajuta la dezvoltarea, extinderea si promovarea portofoliului de produse si a certifica un nivel de expertiza in designul si implementarea solutiilor. Printre avantajele acestor programe de training in comunicatii si IT se numara: diferentierea – cei mai buni experti cu diferite specializari, cresterea credibilitatii si a reputatiei; competenta crescuta – dezvoltarea unei capabilitati de service si intelegere aprofundata; branding specific specializarii – posibilitatea de a demonstra competenta printr-un logo si diploma.
De asemenea pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor in cadrul departamentului de service sunt oferite si activitati de suport, reparatii si service profesional la ecrane LCD, plasme si monitoare pentru echipamente IT&C de la diferiti producatori.

Promotia Competitive System CashBack este activa in continuare cu scopul de a oferi o oportunitate pentru clientii, partenerii si distribuitorii firmei BEIA Consult de a inlocui centrale telefonice neperformante inclusiv de la alti producatori (3Com, Alcatel, Aastra, Avaya, Cisco, Kapsch, LG, Mitel, NEC, Nortel, Panasonic, Samsung, Tenovis, Toshiba, etc.) cu un sistem de ultima generatie Siemens HiPath OpenOffice ME sau Siemens HiPath 3800. In functie de configuratie este oferita gratuit centrala telefonica la care se adauga servicii de mententanta care au un pret lunar scazut.

Impreuna cu firma partenera Hughes Network, lider in domeniul comunicatiilor prin satelit, sunt promovate serviciile de retea Internet, VPN si SCADA prin satelit. Conexiunea IP prin satelit bidirectionala (VSAT) este ideala pentru servicii de internet back-up si aplicatii SCADA iar furnizorul Hughes are o experienta indelungata in oferirea de retele securizate, printre clienti fiind printre altii peste 10 din cele mai mari firme din domeniul energetic mondial. Sunt astfel oferite servicii de Internet si voce in zone unde nu exista acoperire din partea retelelor terestre (cupru, fibra) sau mobile (GSM, Wifi, WiMax).

Portofoliul pentru solutii de comunicatii in domeniul energetic si transport este completat de LineRunner SCADA NG (SCADA: Supervisory Control and Data Acquisition Next Generation), sistemul de transmisiune broadband pentru transmisiuni sigure si eficiente din punct de vedere al costurilor la viteze de pana la 11 Mbps pentru sisteme de telecontrol. LineRunner SCADA NG este noua generatie de sisteme multidrop. Datele sunt transmise prin reteaua SCADA cu pana la 63 de statii pe mai multe medii de transmisiune

Acest sistem de transmisiune SCADA de la firma Keymile se integreaza cu platforma UMUX, un sistem Next-Generation Multi-Service Access, care ofera o diversitate de aplicatii pentru operatorii de retele publice si private. UMUX pune la dispozitie capabilitati extinse multi-service, incepand de la servicii traditionale de date pana la functii de media gateway VoIP.
UMUX ofera interfete V5.x si VoIP media gateway si astfel suporta o migrare simpla de la serviciile traditionale de voce la VoIP.
Avand doua tipuri de cabinete, UMUX se poate adapta flexibil la conditiile locale. Functionand intr-o gama de temperaturi mare si cu un design robust, UMUX poate fi utilizat in cabinete stradale- oricat de extreme ar fi conditiile de functionare.

Firma BEIA Consult a participat la conferinta Europeana de la Berlin „Innovation @ Creative Industries” cu temele de proiect: \'Urban Spaces for Innovation\' (incubatoare, living labs, strategii urbane), \'Innovation Development\' (impactul gandirii creative pentru dezvoltarea tehnologica, design ca motor al inovarii), “Collaboration Workshops” (promovarea internationalizarii si construirea de proiecte in parteneriate).

Despre BEIA CONSULT INTERNATIONAL

Beia Consult International - Siemens System Partner - Companie de consultanta si servicii in domeniul telecomunicatiilor, activa pe piata de centrale telefonice in Romania din anul 1991, partener autorizat SIEMENS, distribuitor oficial DIALOGIC / EICON, FMT, Tiptel, AEG, Keymile, Keymile, Voxtron, Dasan, Invision isi desfasoara activitatea in domeniile: productie, distributie, vanzari, instalari, service si consultanta.George SUCIU Jr.
IT Corporate Solutions Manager

BEIA CONSULT INTERNATIONAL
- SIEMENS SYSTEM PARTNER -
Dialogic® Regional Distributor Romania & Moldova
Intel® Communications Technology Provider
Tel / Fax : 0040-21-332.30.06
www.beia.ro / www.dect.ro / www.centrala-telefonica.ro

office@beia.ro