Beia Consult International sarbatoreste 15 ani de succes in domeniul telecomunicatiilor

Locul desfasurarii: Beia Consult International

Organizator: Beia Consult International

Beia Consult International sarbatoreste 15 ani de succes in domeniul telecomunicatiilor

Au trecut 15 ani de cand, in 1991, Beia Consult International a pornit la drum cu un mic colectiv de pasionati in telecomunicatii.

Dupa ce a marcat o serie de premiere in lumea telecomunicatiilor (centrale telefonice ISDN, VoIP, DECT, ADSL), a devenit primul distribuitor Alcatel din Romania, si apoi distribuitor oficial Siemens System Partner. Beia este astazi un nume de referinta in Bucuresti si nu numai, fiind distribuitor pentru firme de telecomunicatii precum Eicon, Tiptel, Dial Face si FMT - RutenbeckIn tot acest timp, Beia Consult a oferit solutii personalizate si noi tehnologii profesionale in comunicatii clientiilor sai, printre care se numara: Orange, Porsche, Automobile Bavaria, Raiffeisen, Romtelecom, HVB, Air-France, etc.

Experienta de peste 15 ani acumulata de echipa Beia a fost insotita de o diversificare a serviciilor oferite: solutii integrate hardware si software, proiectare si administrare retele date voce, traininguri de specialitate, tehnici de securitate a datelor.

In 2005, Beia Consult International a participat cu stand propriu la targul international CeBIT de la Hanovra, fiind prima companie romaneasca de telecomunicatii care participa la acest eveniment.Calitatea serviciilor oferite si profesionalismul echipei de specialisti este garantata de aprecierile numerosilor clienti precum si de certificarile obtinute, firma Beia fiind certificata ISO 9001.

Folosim acest prilej pentru a le multumi tuturor celor care ne-au sprijinit sa crestem in toti acesti ani si uram mult succes partenerilor nostri. Pentru promovarea produselor noastre oferim in luna septembrie o reducere de 5% pentru produsele achizitionate.
Beia Consult International - Siemens Qualified Partner - Companie de consultanta si servicii in domeniul telecomunicatiilor, activa pe piata de centrale telefonice in Romania din anul 1991, partener autorizat SIEMENS, distribuitor oficial EICON, isi desfasoara activitatea in domeniile: distributie, vanzari, instalari si consultanta.

Pentru mai multe detalii despre Beia Consult International, va rugam vizitati www.beia.ro

George SUCIU Jr.
IT Manager

BEIA CONSULT INTERNATIONAL
- SIEMENS SYSTEM PARTNER -
Tel / Fax : 0040-21-332.30.05

Despre BEIA CONSULT INTERNATIONAL SRL

Beia Consult International - Siemens System Partner - Companie de consultanta si servicii in domeniul telecomunicatiilor, activa pe piata de centrale telefonice in Romania din anul 1991, partener autorizat SIEMENS, distribuitor oficial DIALOGIC / EICON, FMT, Tiptel, AEG, Keymile, Voxtron, Dasan, Invision isi desfasoara activitatea in domeniile: cercetare, proiectare, productie, distributie, vanzari, instalari, service si consultanta.

George SUCIU Jr.
IT Corporate Solutions Manager
BEIA CONSULT INTERNATIONAL
- SIEMENS SYSTEM PARTNER -
DialogicĀ® Regional Distributor Romania & Moldova
IntelĀ® Communications Technology Provider
FMT - Rutenbeck Networking Data Products Distributor Romania
HUGHES broadband satellite networks and services

Participare: Intrare libera