BEIA CONSULT - SOLUTII COMPLETE DE CALL CENTER. FINMEDIA. EDITIA A III-A

Locul desfasurarii: Crowne Plaza, Bucuresti

Organizator: Finmedia

BEIA CONSULT - SOLUTII COMPLETE DE CALL CENTER. FINMEDIA. EDITIA A III-A

Firma Beia Consult International - Siemens System Partner participa la a treia editie a conferintei “Solutii Complete de Call Center” organizata de revista “e-FINANCE”, lunar de afaceri, finante si tehnologii, prin Departamentul “e-FINANCE Events”, Bucuresti, miercuri 30 mai 2007, începând cu ora 9 la Crowne Plaza, Crown Ballroom B.

Vor fi prezentate solutii de contact - center si studii de caz pentru companiile de utilitati (apa, gaz, electricitate, caldura) cu un exemplu concret al companiei ISTA Deutschland GmbH, numarul unu mondial in oferirea de servicii pentru contorizarea energiei si apei.

Interesul crescând al firmelor românesti pentru servicii de maxima calitate, în scopul mentinerii unor relatii apropiate cu clientii precum si succesul de care s-au bucurat primele doua editii ale acestui eveniment, au determinat organizarea celei de a treia editii a conferintei.

Call Center-ul este un serviciu pro activ, în care factorul uman si tehnologia converg catre acelasi tel, acela al satisfacerii clientilor si ofera în prezent cea mai ieftina si eficienta cale de a întretine relatii apropiate cu acestia.

Un Call Center este un centru modern de preluare si initiere de apeluri cu o sfera de aplicatie imensa, având în vedere atât resursele tehnice cât si cele umane.

Temele de actualitate abordate îi vor ajuta pe cei prezenti sa ia decizii în privinta implementarii celor mai potrivite strategii pentru propria companie, în asa fel încat firma sa se poata dezvolta în acord cu standardele internationale de calitate.

Evenimentul va dezbate avantajele utilizarii unei solutii de tip Call Center, va prezenta noutatile tehnologice din domeniu, va aduce în prim plan solutii informatice, de gestiune a resurselor, analize de management pe baza informatiilor din Call Center, toate aceste probleme, din perspective diferite dar complementare ale celor direct implicati (banci, companii de asigurari, societati de leasing, lanturi de magazine, benzinarii si farmacii, mari companii de productie si distributie, institutii financiare non bancare, societati de investitii financiare, Bursa Româna de Marfuri, Bursa de Valori, companii de consultanta, companii de utilitati, Posta Româna, Regia Monitorul Oficial, Compania Nationala de Cai Ferate CFR S.A., si companii de telecomunicatii), dar si ale companiilor care pot oferi solutiile cautate (companii de IT&C, companii care furnizeaza servicii si produse pentru Call Center).

Suntem convinsi ca acest eveniment organizat de FinMedia, prin obiectivele supuse dezbaterii si nivelul ridicat de prezentare, va trezi interesul dumneavoastra si va veti numara printre participanti.


George SUCIU Jr.
IT Corporate Solutions Manager

BEIA CONSULT INTERNATIONAL
- SIEMENS SYSTEM PARTNER -
Tel / Fax : 0040-21-332.30.05
www.beia.ro
www.centrala-telefonica.ro

Despre BEIA CONSULT INTERNATIONAL SRL

Beia Consult International - Siemens System Partner - Companie de consultanta si servicii in domeniul telecomunicatiilor, activa pe piata de centrale telefonice in Romania din anul 1991, partener autorizat SIEMENS, distribuitor oficial DIALOGIC / EICON, FMT, Tiptel, AEG, Keymile, Voxtron, Dasan, Invision isi desfasoara activitatea in domeniile: cercetare, proiectare, productie, distributie, vanzari, instalari, service si consultanta.

George SUCIU Jr.
IT Corporate Solutions Manager
BEIA CONSULT INTERNATIONAL
- SIEMENS SYSTEM PARTNER -
Dialogic® Regional Distributor Romania & Moldova
Intel® Communications Technology Provider
FMT - Rutenbeck Networking Data Products Distributor Romania
HUGHES broadband satellite networks and services

Participare: Intrare libera