Prezentare Beia Consult in cadrul Call Center and Customer Care and Expo

Locul desfasurarii: JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Organizator: Expo Media

Prezentare Beia Consult in cadrul Call Center and Customer Care and Expo

A doua editie Call Center and Customer Care Conference & Expo este evenimentul principal din domeniul relatiilor cu clientii care reuneste lideri ai companiilor de top din sfere variate de afaceri : telecomunicatii, banci, asigurari, calculatoare, software, consultanta, inginerie, farmaceutica, etc.

Intre temele principale ale conferintei se numara :
- Optimizarea interactiunii dinte clienti si call center si oferirea de servicii non stop si inalta calitate clientilor
- Managementul agentilor si a call center-ului
- Implementarea unor proceduri in call center
- Cresterea capacitatii call center-ului
- Masurarea si compararea eficientei strategiilor de relatii cu clientii

Conferinta va oferi o oportunitate excelenta pentru a avea o perspectiva mai larga asupra industriei de call center actuala si tendintele pentru viitor. Vizitatorii vor intra in interactiune cu personalitati in acest domeniu si vor avea ocazia unor dezbateri pe tema call center.

Conferinta se va axa pe oferirea unui loc national de intalnire pentru schimbul de idei, solutii si inovatii. Call Center Directory 2006 este primul si cel mai important ghid de informatii in afaceri despre industria de call center disponibila in Romania.

Call Center and Customer Care Expo va prezenta marii ofertanti din domeniul call center. Expozitia completeaza ceea ce poate fi invatat in timpul conferintei prin posibilitatea de a interactiona cu produsele si solutiile de call center.

Firma Beia Consult International va prezenta solutia de call center VoIP : Siemens HiPath ProCenter Agile. Detalii sunt disponibile la : www.conferinte.ro sau www.dect.ro

Beia Consult International
Tel / Fax: +40 21 3323006

Despre BEIA CONSULT INTERNATIONAL SRL

Beia Consult International - Siemens System Partner - Companie de consultanta si servicii in domeniul telecomunicatiilor, activa pe piata de centrale telefonice in Romania din anul 1991, partener autorizat SIEMENS, distribuitor oficial DIALOGIC / EICON, FMT, Tiptel, AEG, Keymile, Voxtron, Dasan, Invision isi desfasoara activitatea in domeniile: cercetare, proiectare, productie, distributie, vanzari, instalari, service si consultanta.

George SUCIU Jr.
IT Corporate Solutions Manager
BEIA CONSULT INTERNATIONAL
- SIEMENS SYSTEM PARTNER -
DialogicĀ® Regional Distributor Romania & Moldova
IntelĀ® Communications Technology Provider
FMT - Rutenbeck Networking Data Products Distributor Romania
HUGHES broadband satellite networks and services

Participare: Intrare libera