Béla Tarr    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Béla Tarr

 • Béla Tarr. SAPTAMANA FILMULUI MAGHIAR 2011 la MTR

  Béla Tarr

  Bucuresti - 10 November 2011

  Comunicat de Muzeul Taranului Roman

  In perioada 14-20 noiembrie 2011, Ministerul Culturii si Patrimoniului National, impreuna cu Centrul Cultural al Republicii Ungare la Bucuresti organizeaza a cincea editie a Saptamanii Filmului Maghiar, eveniment desfasurat in baza semnarii, la 20 oc ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: film , mtr , jancsó miklós , béla tarr

  Vezi toate comunicatele de presa despre Béla Tarr

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Béla Tarr.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Béla Tarr. Informatiile despre Béla Tarr cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Béla Tarr, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Béla Tarr, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.