belchim    

Comunicate de presa si evenimente pe tema belchim

 • belchim. .

  belchim

  Bucuresti - 16 January 2018

  Comunicat de Innovation Experience S.R.L.

  ... belchim Crop Protection a deschis seria din acest an a evenimentelor dedicate agribusiness-ului românesc cu gala de înaltă clasă „Împreună facem istorie. În agricultură”, care a marcat împlinirea a 30 de ani de activitate globală a ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: lansare , produs , erbicid , belchim , onyx

  Vezi toate comunicatele de presa despre belchim

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul belchim.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la belchim. Informatiile despre belchim cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul belchim, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la belchim, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.