Bellefontaine    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Bellefontaine

 • Bellefontaine. Hip-nose

  Bellefontaine

  Bucuresti - 11 ianuarie 2013

  Comunicat de Hip-Nose

  Calea Dorobantilor 157 este noul punct de intalnire pentru indragostitii de parfumuri si produse cosmetice rare. Peste 20 de branduri inovatoare de parfumerie, cosmetica si make-up sunt prezentate in premiera in Romania. O noutate absoluta este ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: cosmetice , parfum , hip-nose , bespoke , memoire , bellefontaine

  Vezi toate comunicatele de presa despre Bellefontaine

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Bellefontaine.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Bellefontaine. Informatiile despre Bellefontaine cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Bellefontaine, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Bellefontaine, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.