Bencomp SRL - premiul pentru cercetare si inovare in productia de profile din lemn compozit WPC

Buzau - 4 martie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii, HoReCa, Imobiliare

Live site

BENCOMP - Primul producător român de profile din lemn compozit destinate fabricării de terase exterioare, garduri, mobilier urban, placări clădiri etc. a fost premiat in cadrul celei de-a 6-a ediții a Galei Club Antreprenor, încununând astfel primii 10 ani de activitate in domeniul fabricării materialelor de construcții.

Bencomp

Bencomp

 Suntem recunoscători pentru premiul acordat si pentru încă o oportunitate de a prezenta public acest produs revoluționar si ecologic, încă prea puțin cunoscut in România. 

Radu Andrei, Director Comercial BENCOMP SRL

Premiul pentru cercetare si inovare in producție fost decernat companiei BENCOMP SRL, producător de profile de lemn compozit (WPC) in cadrul galei din 3 martie 2022 găzduită in Sala Panoramic a Hotelului Marshal Garden. Devenită deja tradiție, Gala Club Antreprenor, ajunsă anul acesta la cea de-a VI-a ediție este organizată de portalul Club Antreprenor.

Acesta își propune să premieze și să promoveze inițiativele antreprenoriale ale întreprinzătorilor români care reușesc să dezvolte afaceri de milioane sau zeci de milioane de euro, afaceri care aduc plusvaloare, contribuie la dezvoltarea comunităților locale prin angajări si taxe achitate, contribuind la creșterea economiei românești pe întreg lanțul de aprovizionare si desfacere. 

„Suntem recunoscători pentru premiul acordat si pentru încă o oportunitate de a prezenta public acest produs revoluționar si ecologic, încă prea puțin cunoscut in România. Pentru cei care nu știu, lemnul compozit, Wood Polymer Composite (WPC), este produs dintr-un amestec de faină de lemn si plastic, împreună cu o serie de aditivi (cum ar fi cel anti-UV sau anti-mucegai) si este utilizat pentru fabricarea de profile cu diverse forme, culori si aplicații: profile de pardoseală pentru amenajări de terase exterioare rezidențiale sau comerciale (baruri, restaurante), profile de pardoseală pentru amenajări in jurul piscinelor sau ștrandurilor, pentru alei pietonale sau pontoane, sau profile pentru garduri, balustrade, mobilier urban sau chiar foișoare si pergole. Produsul este unul ecologic pentru că înlocuiește produsele similare din lemn (având calități net superioare acestuia) si pentru că este realizat numai din faina de lemn ce provine din deșeuri lemnoase si plastic provenit din reciclarea deșeurilor de polietilenă de înalta densitate, care, altfel ar fi ajuns la groapa de gunoi.” – a declarat Radu Andrei, Director Comercial BENCOMP SRL.  

Despre BENCOMP SRL

Deținută de SC Bene International SRL ca acționar majoritar, Bencomp SRL are sediul social in Oșorhei, in județul Bihor. Fabrica este amplasata in Buzău, in zona industrială, unde se produc 11 tipuri diferite de profile de pardoseală, 4 de lambriu exterior, peste 15 profile de gard – scânduri, traverse, stâlpi etc., 3 tipuri de grinzi pentru pergolă si peste 20 de modele de accesorii pentru montajul acestor profile.