Beneficiar garantie

Definitie beneficiar garantie

subiectul caruia ii este platita despagubirea, respectiv banca emitenta a scrisorii de garantie bancara, careia ii sunt cesionate toate drepturile decurgand din contractul de asigurare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Beneficiar garantie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul beneficiar garantie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la beneficiar garantie. Definitiile termenilor despre beneficiar garantie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la beneficiar garantie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la beneficiar garantie.