Beneficiar

Definitie Beneficiar

1. Persoana care, pe baza unui contract, beneficiaza de primirea anumitor produse, marfuri sau de prestarea unor servicii. 2. Persoana fizica sau juridica la ordinul careia trebuie platit un efect de comert (cambie etc.). 3. Persoana care primeste, obtine un credit de la o banca.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Beneficiar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Beneficiar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Beneficiar. Definitiile termenilor despre Beneficiar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Beneficiar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Beneficiar.