Poze Beneficii extrasalariale

 • .

  Poza: Studiu BenefitOnline.ro: ce beneficii extrasalariale îşi doresc angajații din România și care sunt bugetele alocate de companii pentru a crește gradul de satisfacție a angajaților

 • beneficiile-coachingului-individual

  Poza: 12 beneficii ale coachingului individual

 • beneficii ulei de trandafiri

  Poza: Beneficiile uleiului de trandafiri pentru sanatate. Tu le stiai?

 • Infografic 7card Sportul și relaxarea în România. Trenduri 2017-2018

  Poza: 7card prezintă: Sportul și relaxarea în România Tendințe 2017 - 2018

 • La ce mă ajută un CRM

  Poza: CRM, soluția care te ajută să îți menții clienții mulțumiți

 • Compensatii si Beneficii

  Poza: Compensatii si Beneficii

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul beneficii extrasalariale.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la beneficii extrasalariale. Pozele pe tema beneficii extrasalariale cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul beneficii extrasalariale, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la beneficii extrasalariale, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la beneficii extrasalariale.