Beneficiu de discutie

Definitie Beneficiu de discutie

Exceptie pe care o poate invoca fidejusorul. Facultatea fidejusorului de a cere creditorului, care a pornit urmarirea impotriva sa, sa urmareasca mai intai pe debitorul principal, si numai dupa aceea, daca nu-si va realiza creanta, sa-l urmareasca si pe el (art.1662 Cod Civil).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Beneficiu de discutie? Propune definitie

Poze Beneficiu de discutie

 • Invitaţie: Joi, 6 septembrie, o discutie libera despre Romanian PR Award 2007

  Poza: Invitaţie: Joi, 6 septembrie, o discutie libera despre Romanian PR Award 2007

 • .

  Poza: PR2Advertising.ro te invita la a doua editie a conferintei GDPR. Vezi care sunt temele de discutie si cine sunt speakerii confirmati

 • Readucem in discutie subiectul eticii in afaceri. Manageri si top manageri, invitati la workshop-ul Leading with Integrity.

  Poza: Readucem in discutie subiectul eticii in afaceri. Manageri si top manageri, invitati la workshop-ul Leading with Integrity.

 • CURS ANALIZA COST-BENEFICIU

  Poza: CURS ANALIZA COST-BENEFICIU

 • Vezi toate pozele despre Beneficiu de discutie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Beneficiu de discutie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Beneficiu de discutie. Definitiile termenilor despre Beneficiu de discutie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Beneficiu de discutie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Beneficiu de discutie.