Beneficiu de diviziune

Definitie Beneficiu de diviziune

Exceptie pe care o poate invoca fidejusorul. Dreptul de a cere creditorului sa-si divida urmarirea si s-o reduca in mod proportional, in cazul in care exista mai multi cofidejusori. Instanta nu o poate ridica din oficiu.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Beneficiu de diviziune? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Beneficiu de diviziune.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Beneficiu de diviziune. Definitiile termenilor despre Beneficiu de diviziune cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Beneficiu de diviziune, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Beneficiu de diviziune.