Beneficiu nerealizat

Definitie Beneficiu nerealizat

Sinonim - castigul nerealizat (lucrum cessans). Sporul patrimonial pe care l-ar fi obtinut creditorul, in conditiile obisnuite ale circuitului civil, daca debitorul ar fi executat intocmai, in natura si la timp, obligatiile la care s-a indatorat prin vointa sa.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Beneficiu nerealizat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Beneficiu nerealizat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Beneficiu nerealizat. Definitiile termenilor despre Beneficiu nerealizat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Beneficiu nerealizat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Beneficiu nerealizat.