beneva    

Comunicate de presa si evenimente pe tema beneva

 • beneva. GARAGE SALE @ Mătăsari 17

  beneva

  Bucuresti - 8 September 2011

  Comunicat de Sandu Adrian Dumitru PFA

  Toate fondurile generate de eveniment vor fi donate pentru o cauză nobilă. O sprijinim pe prietena noastră Dana Ene în lupta împotriva cancerului de sân. www.danaene.info ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: eveniment caritabil , dana ene , garage sale @ matasari 17 , beneva

  Vezi toate comunicatele de presa despre beneva

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul beneva.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la beneva. Informatiile despre beneva cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul beneva, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la beneva, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.