Mărirea Sânilor cu Implant de Silicon - Artă și Expertiză cu Dr. Bortolini

BUCURESTI - 28 noiembrie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Transformați aspectul sânilor cu implanturi siliconice de înaltă calitate sub îndrumarea Dr. Bortolini, un expert în chirurgie plastică. Această procedură este destinată femeilor care doresc să îmbunătățească dimensiunea și forma sânilor, fie că este vorba de o dezvoltare insuficientă sau modificări post-natale.

Implanturile de Silicon - Anatomice sau Rotunde: Dr. Bortolini oferă implanturi siliconice anatomice pentru un aspect natural și rotunde pentru un decolteu mai plin. Alegerea tipului de implant se bazează pe preferințele individuale și pe conformatia naturală a sânilor.

Procesul Consultativ: În cadrul consultatiei, Dr. Bortolini evaluează starea de sănătate a pacientelor și discută opțiunile de implant. Se vor efectua măsurători detaliate și se va alege împreună tipul de implant care se potrivește cel mai bine.

Despre Operație: Operația se efectuează sub anestezie generală și durează aproximativ 1-2 ore. Dr. Bortolini utilizează tehnici minim traumatică pentru a reduce durerea și disconfortul postoperator.

Recuperarea Postoperatorie: Dr. Bortolini recomandă odihnă și hidratare în zilele de recuperare, cu un tratament analgezic și antibiotic. Pacientele sunt sfătuite să evite efortul fizic pentru cel puțin două luni și să urmeze un regim postoperator atent pentru a asigura cele mai bune rezultate.

Concluzie: Alegând serviciile Dr. Bortolini, pacientele beneficiază de un proces atent planificat și executat, cu rezultate estetice remarcabile și un nivel ridicat de îngrijire și atenție la detalii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/beperfect-ro/marirea-sanilor-cu-implant-de-silicon-arta-si-expertiza-cu-dr-bortolini