Kristal Glam Club prezinta DUBFIRE – 27 Decembrie 2013

BUCURESTI - 20 decembrie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Turism

Vineri, 27 Decembrie, Mos Craciun aduce un adevarat cadou pentru iubitorii de muzica electronica! Dupa o absenta de doi ani de la pupitrele romanesti, Dubfire revine in forta si ne colinda pe ritmuri electronice!

BILETE LA INTRARE: 40 LEI > 60 LEI

REZERVARI MESE: 0722 795 184

afis dubfire

afis dubfire

Ali Shirazania, iranianul cunoscut sub numele de Dubfire, este un om care a dovedit ca cine nu risca, nu castiga. Din dorinta de a fi un producator desavarsit si de a contura un caracter clasic si elegant, dar in acelasi timp dur si sexy, muzicii techno, Dubfire a parasit zona de comfort asigurata de apartenenta la duo-ul Deep Dish pentru a-si implini propriile vise. O decizie nu atat de inteleapta, ar spune unii, insa in numai 3 ani, DJ-ul a uimit o lume intreaga cu seturile sale care reinventeaza definitia techno-ului.

 Producatorul aclamat la scara internationala, label owner-ul SCI+TEC Digital Audio, artistul indraznet si, simplu, iubitorul de muzica electronica Dubfire a reusit sa obtina, printre multele premii care l-au propulsat in topurile muzicale si numeroasele gig-uri worldwide in locatiile de profil, atentia si mai ales inima publicului.

Vineri, 27 Decembrie 2013, punem de-o petrecere post-Craciun! Prin nameti nu se iveste Mos Craciun cu sanie si reni, ci Dubfire cu cele mai noi release-uri si multa voie buna!

 

LINE-UP:

DUBFIRE

https://www.facebook.com/dubfire

http://www.residentadvisor.net/dj/dubfire

http://www.beatport.com/artist/dubfire/21064

 

MAHONY

http://www.cyclic.ro/artist/mahony

https://soundcloud.com/mahonydj

https://www.facebook.com/mahonydj 

 

ALIN STOICA

https://www.facebook.com/alinstoica.official

http://www.residentadvisor.net/dj/alinstoica

 

❆❆❆

 

► Pentru acreditari presa, parteneriate media si sponsorizari:  alexandra@clubkristal.ro

 

Kristal Glam Club, Bvd. Regina Elisabeta, Nr. 34

TABLE RESERVATIONS: +40 722 79 51 84

www.facebook.com/clubkristal | www.clubkristal.ro

Despre Group Kristal

Grupul Kristal include urmatoarele locatii: Kristal Club, Berarie Gambrinus, Beraria Maxx, Club Maxx, Pizza Maxx, Yamas Live Club Mamaia, Zazza Beach Club Mamaia, Sunwaves Beach, Flyboard Beach.