Program Kristal Night Out @ Arenele Romane cu SOLOMUN, CLIMBERS, MIHAI POPOVICIU, MAHONY, NUSHA

Locul desfasurarii: Arenele Romane Bucuresti

Organizator: Kristal Club

SOLOMUN  [ diynamic owner ]    Este cel mai hot producator al momentului. Are un sound insuportabil de ‘addictive’ si un sarm aparte resimtit in fiecare din cele peste o suta de productii scoase in anii ce au trecut. Este un vizionar al naibii de consecvent si un tandru psiholog al beat-urilor.  Un dj si producator care dicteaza tendinte. Track-urile sale precum ‘something we all adore’, ‘kackvogel’,  remix-ul pentru  ‘Around’[ Noir&Haze] sunt deja clasice ‘mood lifters’ pentru multi dintre noi. Un artist genial, Solomun se identifica cu ascensiunea si transformarea totala a deja consacratului label german Diynamic fiind cel care a descoperit si a propulsat prin agentia sa tineri producatori  precum David August, Karmon, NTFO. In vara lui 2012 puncteaza la capitolul imagine cu unul dintre cele mai bune concepte ale sezonului in Ibiza: Diynamic Neon Nights - showcase desfasurat saptamanal in celebra locatie Sankeys. Pleaca din insula cu titlul de 'cel mai bun producator al anului' si termina 2012 en-fanfare, fiind desemnat 'cel mai bun dj al anului' de catre revista britanica Mixmag Magazine.

CLIMBERS [Culprit]  este duo-ul Mexican format din Jay Blakk si Kiko Deal, care desi sunt un parteneriat proaspat, au facut deja valuri in scena muzicala mondiala, aducand o abordare fresh muzicii house.

Albumul lor de debut pentru Culprit: ‘Law Of Attraction’, cat si remix-urile lor pentru label-uri ca: Lower East, Noir Music 2 si Electronique si-au gasit deja locul in case-urile unora dintre cei mai in voga artisti dance ai momentului, inclusiv: Art Department, James Teej, My Favorite Robot Tanner Ross, Miguel Campbell, Catz n Dogz, Death on the Balcony si Richy Ahmed. Single-ul ‘All Right’ de pe albumul Culprit si-a facut deja aparitia si in faimosul show de la BBC Radio a lui Pete Tong. Desi vin din zone muzicale diferite, Blakk si Deal sunt prieteni inca din liceu si ne bucuram ca s-au decis in sfarsit sa-si uneasca eforturile. Sub numele Climbers si-au dezvoltat rapid un sunet aparte, bazat pe percutiile house clasice, un bass electronic empatic, linii vocale old-school, si sintetizari care par sa atinga mereu butoanele potrivite. Jay Blakk este si co-fondatorul MEXA Records, alaturi de Louie Fresco.

LINE-up COMPLET:

SOLOMUN [Diynamic]

facebook.com/SolomunMusic

soundcloud.com/solomun

diynamic.com

❆❆❆

CLIMBERS [Culprit]

facebook.com/pages/Climbers/232752176773142

soundcloud.com/climbers

❆❆❆

MIHAI POPOVICIU [Highgrade]

❆❆❆

MAHONY [Cyclic]

facebook.com/mahonydj

❆❆❆

NUSHA

facebook.com/Nusha.Dj