Sambata, 3 august 2013, YAMAS Live Club (Mamaia) are ca invitata speciala pe Despina Vandi intr-o petrecere Bouzoukia de neuitat.

Mamaia - 30 iulie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Banci / Asigurari, Monden / Lifestyle

Una dintre cele mai faimoase artiste ale Greciei vine pentru prima ora in Romania. Despina Vandi este cea care a reusit ca combine muzica greceasca cu cea pop pentru a-si crea un stil unic care nu numai ca a devenit un succes in Grecia, insa a strabatut orice hotare si a adus-o in virful top-urilor internationale. Ea a revitalizat muzica Greceasca si prin noul feeling oferit a facut-o cunoscuta in jurul lumii.
La Mamaia, o putem regasi Sambata, 3 August, pe scena Yamas Live Club, unde impreuna cu intreaga echipa de cantareti, dansatori si instrumentisti ne vor incanta pe acorduri grecesti pana la rasaritul soarelui.

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/1377373272482150/
Informatii si rezervari mese: 0722795184 | 0722505404

poster

Despina Vandi, s-a nascut la Tübingen, in apropiere de Stuttgart, in Germania de vest. Familia acesteia s-a mutat inapoi in Kavala, Grecia, cand Despina avea doar 6 ani. Despina a lasat in urma studiile la Universitatea din Salonic pentru a isi incepe cariera muzicala.

Dupa ce s-a mutat in Atena la inceputul anilor ’90, Vandi a semnat cu casa de discuri Minos EMI si a lansat doua albume: Gela Mou (1994) si Esena Perimeno (1996). Apoi a inceput o colaborare exclusiva cu compozitorul/producatorul Pheobus si astfel a atins succesul comercial cu cel de-al treilea album, Deka Endoles (1997), si l-a urmat cu un multiplu Disc de Platina, Profities (1999), in care a incorporat elemente pop in musica laica, cat si miscari si imagine scenica inspirata de curentul Pop.  Astfel, ea a ajuns una dintre cele mai importante reprezentate ale noului stil pop/laic.

Vandi a lansat si un album in strainatate si un single cu acelasi nume, “Gia”, care a cunoscut succesul, fiind clasat in top-ul US Billboard Hot Dance Airplay, astfel, Vandi ajungand prima artista Greceasca clasata intr-un top Billboard. Single-ul “Gia” a fost clasat pe locul 8 si in Romania Airplay Singles Top 100, si a fost urmat in anul urmator de melodia „Opa-Opa” care este printre cele mai cunoscute melodii grecesti in Romania.

Intre premiile castigate de Despina se numara si Arion Music Awards, 10 premii MAD Video Music Awards, 7 premii Pop Corn Music Awards, si un premiu World Music Award, fiind si prima artista din Grecia are a castigat prestigiosul premiu. La World Music Awards, Despina a fost premiata cu titlul de “Cel mai bine vandut artist grec din toate timpurile”. Premiu care a fost acordat pentru prima oara unui artist grec care chiar traieste si lucreaza in Grecia. In discursul de acceptare al premiului Despina a spus:”Inainte de toate as vrea sa multumesc fanilor mei greci din toata lumea.Dedic acest premiu tuturor grecilor care m-au sustinut in sustinut in toti acesti ani pentru ca datorita lor ma aflu aici acum.”

Sambata, 3 august 2013, YAMAS Live Club, aflat in zona Mamaia Nord, va asteapta cu flori si chef de paranghelie alaturi de extraordinara Despina Vandi.

Bilete in avans – Pret 53 RON – Acces General

Myticket.ro

Biletoo.ro

BLT.ro

Mamaia:  Mistral Tours (birou Telegondola) si Yamas Live Club (Mamaia Nord – Complex Enigma)

Bucuresti:  Beraria Gambrinus (Bd. Regina Elisabeta, nr. 38)

YAMAS Live Club Mamaia Nord

Informatii si rezervari mese: 0722795184 | 0722505404 yamasclub@gmail.com

Despre Group Kristal

Grupul Kristal include urmatoarele locatii: Kristal Club, Berarie Gambrinus, Beraria Maxx, Club Maxx, Pizza Maxx, Yamas Live Club Mamaia, Zazza Beach Club Mamaia, Sunwaves Beach, Flyboard Beach.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/beraria-gambrinus/sambata-3-august-2013-yamas-live-club-mamaia-are-ca-invitata-speciala-pe-despina-vandi-intr-o-petrecere-bouzoukia-de-neuitat