Berea artizanala "Karma" acum si in Romania!

BUCURESTI - 30 iunie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Brandul italian de bere artizanala "Karma", este acum si in Romania, prin compania PV World Company .

Berea artizanala
 "Berea te face sa te simti asa cum ar trebui sa te simti cand nu bei bere". 

Henry Lawson

PV World Company, este importator oficial a peste 180 de produse fabricate in Italia.

Brand-urile aflate in portofoliu, prezinta nume sonore pe piata italiana in domeniul berii artizanale si a digestivelor, precum berea "Karma" si Petrone Antica Distilleria.

Ce este berea artizanala ?

Berea artizanala a aparut pentru prima data in Marea Britanie, dupa care au urmat tari precum Italia, Irlanda, America si Germania. Acest tip de bere, era fabricata dupa retete si metode traditionale, dar in cantitati reduse. Englezii au denumit-o "craft beer", dar aceasta a fost tradusa in diverse limbi ca si bere artizanala

Astfel o berarie traditionala artizanala, trebuie sa indeplineasca anumite conditii, cum ar fi:

- Sa fie independenta;

- Sa foloseasca retete traditionale sau inovatoarea privind berea artizanala;

- Sa produca sub 7 milioane de hectolitri anual;

Berea italiana Karma s-a nascut din respect pentru valorile traditionale privind berea artizanala italiana. Produsa in zona orasului Napoli, acest brand se afla acum si in Romania, cu 14 tipologii diferite de bere.

Indiferent ca preferi berea neagra, blonda sau rosie, toate aceste tipologii au in compozitie elemente diferite, precum muguri de trandafie, cafea prajita, coaja de portocala, sau condimente tropicale.

Berea Karma Roxy

Aceasta bere artizanala, este produsa dintr-un amestec de malt de orz, fulgi de ovaz, grau, cat si un tip de orz fara malt,  provenit din agricultura locala a orasului Napoli. 

Este o bere aromatizata cu muguri de trandafiri, piper rosu si coriandru. Este mai lejera, avand un grad de alcool mai scazut, fiind adresa in special doamnelor.

Contact:

+04.031.425.7709

+04.0721.800.993

E-mail: marketing@pvworldcompany.ro

Despre Bere Karma

PV World Company a fost infiintata in anul 2015 si are ca obiectiv principal comercializarea de produse realizate in Italia, precum bere artizanala si lichioruri traditionale italiene.