berg COMPUTERS își extinde echipa de SAP din Oradea!

Oradea - 4 octombrie 2017

Comunicat tip General in IT&C

Cumulând o experiență de peste 25 de ani pe piața de software, de 10 ani prezenți și pe piața din Oradea, berg COMPUTERS se află într-o continuă fază de dezvoltare: abordăm piețe noi, deschidem colaborări noi, implementăm tehnologii noi, motiv pentru suntem permanent implicați în creșterea echipei de colegi. În momentul de față ne extindem activitatea în Oradea, așa că ne dublăm echipa de SAP.

berg COMPUTERS își extinde echipa de SAP din Oradea

berg COMPUTERS își extinde echipa de SAP din Oradea

Generând afaceri totale de 10 miliarde de euro pe an și implicând peste 160.000 de angajați, industria IT reprezintă unul dintre domeniile cu dinamica și ratele de creștere cele mai importante la nivel național.

În aceste cifre se regăsesc și rezultatele activității desfășurate de firma timișoreană berg COMPUTERS: ”Cumulând o experiență de peste 25 de ani pe piața de software, de 10 ani prezenți și pe piața din Oradea, ne aflăm într-o continuă fază de dezvoltare: abordăm piețe noi, deschidem colaborări noi, implementăm tehnologii noi, motiv pentru suntem permanent implicați în creșterea echipei de colegi. În momentul de față ne extindem activitatea în Oradea, așa că ne dublăm echipa de SAP. Căutăm noi colegi, pasionați de programare, indiferent de nivelul de experiență, pentru că ne implicăm activ în formarea și dezvoltarea fiecăruia dintre colegii noștri, sprijinind perfecționarea acestora prin programe de training. Căutăm skill-uri de JavaScript Frontend Developer, Backend Developer și Test Engineer, necesare dezvoltării de aplicații bazate pe SAP Fiori! Sunt necesare cunoștințe de bază de JavaScript și JQuery sau SQL și OOP”, a declarat Florin Dumitrescu, noul COO al berg COMPUTERS, vorbind despre campania de recrutare activă pe care compania o derulează pe piața din vestul României. ”Pentru un dialog rapid cu cei interesați există un canal de comunicare directă cu departamentul de HR, platforma de cariere berg COMPUTERS sau ne putem întâlni la Târgul de Cariere din Oradea, pe 16 noiembrie, unde vor fi colegii noștri de la HR, cu detalii despre cerințe, program de training și beneficii”, a completat acesta.

Având la activ peste 2.700 de proiecte, pentru mai mult de 760 de clienți, berg COMPUTERS oferă servicii de software la comandă, web design și outsourcing, dezvoltare de aplicații mobile, servicii de suport și consultanță IT: ”Sintetic, activitatea berg COMPUTERS se poate exprima prin cumularea a aproape 2 milioane de ore de programare, fiind prezenți prin aplicațiile noastre în 24 țări, pe toate continentele, peste 20.000 de oameni beneficiind de rezultatele muncii noastre”, a menționat Florin Dumitrescu.