Berna    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Berna

 • Berna. Cele două timbre şi coliţa emisiunii

  Berna

  Bucuresti - 21 September 2012

  Comunicat de Romfilatelia S.A.

  Istoria administrației poștale românești a cunoscut un întreg proces de dezvoltare de-a lungul timpului, primul organism care a legiferat unificarea administrațiilor poștale din cele două principate fiind fondat în 1862, la București, sub d ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: timbru posta , 150 ani posta , 150 cnpr , 150 cnpr timbru , cap de bour , berna

  Vezi toate comunicatele de presa despre Berna

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Berna.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Berna. Informatiile despre Berna cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Berna, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Berna, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.