De Valentine’s Day surprinde-ti iubita cu o bijuterie personalizata BeSpecial.ro

BUCURESTI - 7 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Valentine’s Day se apropie si va doriti sa ii aratati acelei persoane speciale din viata voastra cat de mult o iubiti. Pe BeSpecial.ro gasesti o multime de cadouri pentru el si ea, ca acest an sa ramana memorabil in sufletul vostru. Bijuteriile din argint BeSpecial.ro personalizate cu mesaje de iubire sunt adevarate declaratii de dragoste pe care persoana iubita le va purta cu drag. In acelasi timp, colectiile de bijuterii de designer va dau ocazia sa alegeti un cadou unic.

Colier argint personalizat BeSpecial

Colier argint personalizat BeSpecial

Echipa BeSpecial.ro iti poate personaliza numele fiintei dragi sau un mesaj de dragoste pe coliere si bratari din argint. Poti sa ii spui simplu ca o iubesti sau sa ii gravezi pe un inel “Imi esti draga”. Valentine’s Day  este cea mai potrivita zi pentru a decide sa va uniti destinele si pentru a-i darui un inel de logodna gravat cu intrebarea “vrei sa fii sotia mea?”.  Mesajele sunt infinite si iubirea va poate inspira.


Spre deosebire de alte cadouri, bijuteriile din argint personalizate sunt speciale prin mesaj, prin timpul si dedicatia pe care o acordati persoanei iubite. Accesoriile personalizate, lucrate in argint, trebuie comandate cu o saptamana inainte pentru ca bijutierul sa confectioneze o bratara sau un codelier pentru persoana draga.


Un cadou deosebit il reprezinta bratarile personalizate de argint pe care puteti inscriptiona mesaje de iubire, formula de alint a persoanei iubite sau chiar data cand v-ati cunoscut.


In magazinul de bijuterii  BeSpecial.ro gasesti o multitudine de cadouri potrivite pentru iubit sau iubita. Bijuteriile din argint din colectia cu sticla de Murano Millefiori sunt deosebite prin finetea cu care sunt lucrate si prin mesajul celor “o mie de flori” pe care fiecare piesa il poarta. Cerceii din argint BeSpecial.ro sunt delicati, lucrati cu maiestrie de artizani italieni, o vor cuceri.


El va fi impresionat de bijuteriile din argint din colectia Twisted Blade, realizate de designerul Jena Forte. Sunt piese profund masculine, cu personalitate.


Ziua Indragostitilor se apropie si pentru a oferi cadoul potrivit, va recomandam sa vizitati din timp BeSpecial.ro. Intre cele 5000 de produse, cu siguranta veti gasi acea bijuterie speciala pentru persoana draga. Bijuteriile pot fi cumparate online sau din magazinul din strada Tache Ionescu Nr. 8B (metrou Romana), Bucuresti

Despre BeSpecial.ro

BeSpecial.ro este magazin de bijuterii din argint si inox cu o gama de peste 5000 de produse. Oferta BeSpecial.ro cuprinde colectii speciale, precum Murano Millefiori, Twisted Blade sau bijuterii din argint manufacturate de artizani din Israel.


Bijuteriile se comercializeaza in magazinul online BeSpecial.ro si in showroom-ul din strada Tache Ionescu nr. 8B (metrou Romana) Bucuresti