Ţie unde ţi-ar plăcea să lucrezi? Hai la JobShop®!

BUCURESTI - 28 ianuarie 2010

Comunicat tip General in ONG

În perioada 15-19 martie 2010, în cadrul Universităţii POLITEHNICA Bucureşti, va avea loc cea de-a 15-a ediţie a Evenimentului Naţional de carieră JobShop®.

Păstrând tradiţia pe care şi-a clădit-o de-a lungul anilor, BEST Bucureşti facilitează prin intermediul JobShop®, legătura dintre universitate, studenţi şi cele mai de renume companii din domeniul tehnic sau economic.
Pe parcursul unei săptămâni, workshop-uri, seminarii şi prezentări de companii organizate în cadrul Universităţii şi susţinute de reprezentanţii companiilor participante îşi propun să reunească cei mai buni studenţi pentru a îi îndruma spre o viitoare carieră şi a le deschide noi orizonturi de interes.
Joi -18 martie- va avea loc ziua de standuri, în care vizitatorii JobShop® 2010 Bucureşti vor intra în contact cu reprezentanţii companiilor participante la eveniment. Aceasta este ziua in care participanţii vor putea analiza direct oferta de job-uri (atât part-time, cât şi full-time) de internship-uri şi de seminarii oferite de către companii.
Anul acesta este aşteptat un număr mare de studenţi doritori să participe la JobShop®, în pofida situaţiei economice instabile prin care trec atât companiile cât şi angajaţii in prezent.
Pentru mai multe detalii şi noutăţi, vă invităm să accesaţi site-ul www.jobshop.ro/bucuresti !
Vă aşteptăm!

Despre BEST Bucuresti

BEST (Board of European Students of Technology) reprezintă organizaţia internaţională a studenţilor la universităţi tehnice europene, înfiinţată în 1989 la Berlin cu scopul de a facilita comunicarea şi dezvoltarea studenţilor europeni prin educaţie complementară şi multiculturalitate. În 2008 organizaţia a ajuns să numere 80 de grupuri locale BEST în universităţi tehnice din 30 de ţări europene.


Coordonator:
Roxana Vladau
Mobile: +40 748 528 907
E-mail: Roxana.Vladau@BEST.eu.org

Mihai STROE
Presedinte BEST Bucuresti
Mobil: +4 0729 587 247
e-mail: Mihai.Stroe@BEST.eu.org

bucharest@BEST.eu.org

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/best-bucuresti/tie-unde-ti-ar-placea-sa-lucrezi-hai-la-jobshopr