Cum sa construiesti o hala metalica economica ?

Brasov - 8 iunie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, Agricultura

Multi dintre noi fac confuzia intre ieftin si economic.

Ieftin inseamna sa construiesti cu materialele cu cel mai mic pret, dar sa ai asteptari de calitate, seriozitate si timp de livrare normale pentru o hala metalica.

Economic inseamna sa scazi costurile printr-o proiectare atenta a halei, reducerea pierderilor prin folosirea materialelor de calitate, sa fie montate de echipe cu experienta si nu in ultimul rand sa optimizezi consumurile de energie pe perioada de viata a cladirii, raportate la posibilitatile financiare pe care le ai.

De aceea compania Itka Buildings vine in intampinarea celor care doresc sa construiasca economic prin pachetul sau Best Building Solution:

1. Hala metalica la cheie (cu toate elementele necesare halei)
2. Proiectare Gratuita
3. Management de proiect Gratuit
4. Consultanta Gratuita
5. 5 Ani Garantie

Calculeaza online pretul halei metalice BestBS

Calculeaza online pretul halei metalice BestBS

 Sunt convins ca avem un pachet unic in piata halelor industriale din Romania, oferind clientilor nostri un spatiu util si functional nevoilor lor, o proiectare profesionista fara consumuri de material inutile. 

Angel Itoafa, Director Marketing si Vanzari Itka Buildings

“ Sunt convins ca avem un pachet unic in piata halelor industriale din Romania, oferind clientilor nostri un spatiu util si functional nevoilor lor, o proiectare profesionista fara consumuri de material inutile, urmarirea proiectului din faza de realizare a infrastructurii pana la finalizarea halei printr-un Management de proiect dedicat ; chiar daca acele lucrari nu fac parte din contractul nostru, Consultanta in alegerea solutiilor tehnice si 5 Ani Garantie. Astfel clientul nostru este exonerat de foarte multe riscuri, neplaceri in organizarea santierului si a echipelor de muncitori.

Tot pentru a limita riscurile clientilor, preturile noastre sunt fixe si cunoscute inca din faza de ofertare. Suntem extrem de mandri cand un client ne spune la final ca desi parea ca ii va lua mult mai mult timp sa se ocupe de constructia  halei lui, am reusit sa-i oferim un produs bun, in timpul si bugetul alocat fara sa-i stricam programul de lucru obisnuit.

 Am dezvoltat pentru toti cei interesati intr-o investitie “ Green-field “ un program de calcul al pretului halei on-line prin care veti primi un pret real instant. Astfel oricine isi poate calcula investitia fara prea mult efort sau obligatii. ” – spune Angel Itoafa , Director de Vanzari la Itka Buildings.

Misiunea unui profesionist in Management de Proiect si costructii de hale metalice este sa va faca sa luati deciziile in cunostinta de cauza iar alegerea de a construi ieftin sau economic sa fie a voastra.

Va doresc, sa aveti o investitie usoara!

Despre Best Building Solutions

Constructii hale industriale, proiectare, consultanta si management de proiect.