Best Games incheie parteneriat de securitate cu F-Secure prin Infodesign Group

Locul desfasurarii: Baia Mare

Organizator: Best Games

Best Games incheie parteneriat de securitate cu F-Secure prin Infodesign Group

Miercuri, 15 Februarie 2006, Romania – Best Games, www.bestgames.ro incheie astazi un parteneriat de securitate cu Infodesign Group www.infodesign.ro prin care Best Games beneficiaza de protectia conturilor de e-mail ale utilizatorilor sai, protectie oferita de catre F-Secure Anti-Virus.

Conform parteneriatului incheiat astazi Infodesign Group - unicul distribuitor in Romania, Moldova si Bulgaria al produselor F-Secure - va furniza suportul tehnic si actualizarile de virusi catre Best Games pentru ca protectia sa fie mentinuta activa. Utilizatorii nostri vor beneficia de scanare permanenta in timp real pentru toate e-mail-urile trimise si intrate. F-Secure Anti-Virus este singurul antivirus cu 3 motoare de scanare iar potrivit studiilor independente din 2004 si 2005 timpul de raspuns al F-Secure la noile amenintari este cu mult mai rapid decat cel al competitorilor majori.

“Ne bucuram sa incheiem acest parteneriat cu Infodesign Group si F-Secure pentru ca, devenind astfel clientii Infodesign Group, utilizatorii nostri vor beneficia de o protectie sporita, diminuand astfel semnificativ riscul ca dispozitivele utilizatorilor nostri care folosesc Best Games Mail sa fie infectate” declara Alexandru Stupar, General Manager - Best Games, “incheierea acestui parteneriat strategic cu o companie multinationala reprezinta un pas important pentru Best Games, pas ce se reflecta atata in imaginea companiei cat si in calitatea serviciilor oferite, calitate pe care o imbunatatim permanent.”

“Ca si distribuitor al produselor de top, F-Secure – am fost in permanenta preocupati de popularizarea si constientizarea nevoii de securitate a datelor in randul companiilor, ISP-istilor dar si in randul utilizatorilor particulari. Acum este poate nevoie mai mult decat oricand de o securitate crescuta data fiind cresterea spectaculoasa a amenintarilor precum si caracterul din ce in ce mai deschis, distribuit si mobil al afacerilor. Am vazut inca de la inceput colaborarea cu Best Games ca un pas important in transmiterea mesajului nostru ca securitatea datelor este vitala pentru orice afacere de succes” – declara Mihaela Constantinescu – Director Vanzari la Infodesign Group.

“Alegerea noastra in a colabora cu compania finlandeza F-Secure s-a datorat facilitatilor si performantelor pe care produsul antivirus F-Secure Internet Gatekeeper le ofera, facilitati absolut necesare providerilor de servicii de Internet. Suntem incantati de performantele oferite de cele 3 motoare de scanare oferite de antivirus si de timpul de reactie la amenintari” declara Alexandru Stupar.

“Suntem bucurosi ca portalul Best Games a acordat atentia cuvenita securitatii datelor dovedind astfel respect pentru clientii sai si dorinta de a oferi mereu cele mai bune servicii. Ne face placere sa colaboram cu echipa entuziasta de la Best Games” continua Mihaela Constantinescu.

F-Secure Internet Gatekeeper for Linux furnizat de Infodesign Group si F-Secure Corporation furnizeaza cea mai performanta solutie pentru Internet Gateway, oprind virusii si alte coduri malitioase inainte de a rula pe server si de a putea fi descarcate de utilizatorii Best Games, riscul ca acestia sa-si infecteze PC-urile fiind aproape nul.

Produsul este capabil sa scaneze trafic SMTP, HTTP, FTP si POP3 impotriva virusilor, viermilor si troianilor si sa blocheze / filtreze tipuri specifice de fisiere. Poate scana sau bloca si coduri Java sau ActiveX. Produsul primeste automat si in perfecta siguranta actualizari de semnaturi de virusi direct de la F-Secure, pastrand intotdeauna protectia la zi.

Despre Best Games

Best Games, www.bestgames.ro se prezinta pe piata ca si portal de gaming, magazin on-line de jocuri si dispozitive de gaming si provider de servicii on-line. Lansat in anul 2001, Best Games este unul dintre cele mai importante portaluri de jocuri din Romania si unul dintre cele mai mari si mai complete magazine on-line de jocuri din Romania. In prezent clientii nostri beneficiaza de o oferta larga de peste 2500 de jocuri ce sunt distribuite oriunde in Romania.Despre F-Secure

F-Secure Corporation protejeaza utilizatorii corporate si individuali importiva virusilor si amenintarilor de securitate a datelor. Potrivit studiilor independente din 2004 si 2005 timpul de raspuns al F-Secure la noile amenintari este cu mult mai rapid decat cel al competitorilor majori. Solutiile de top F-Secure sunt disponibile pentru statii, gateways, servere si telefoane mobile. In acestea se includ produse anti-virus, desktop firewall cu intrusion prevention, antispam si antispyware ca si solutii network control pentru Internet Service Providers. Fondata in 1988, compania F-Secure a fost listata la Helsinki Exchanges din 1999, si a crescut in mod constant mai rapid decat toti competitorii listati la bursele publice. Sediul central al F-Secure este in Helsinki, Finlanda. De asemenea, F-Secure are reprezentante si parteneri pe toate continentele. Protectia F-Secure este disponibila prin ISP-isti majori cum ar fi: France Telecom, TeliaSonera, PCCW si Charter Communications. F-Secure este leader global in protectia oferita telefoanelor mobile inteligente prin operatori mobili cum ar fi: T-Mobile si Swisscom si prin parteneriate cu producatori de telefoane mobile, cum ar fi Nokia.


Despre Infodesign Group

Infodesign Group este distributor unic in Romania, Moldova si Bulgaria pentru produsele F-Secure. Misiunea noastra este de a ajuta piata locala sa beneficieze de excelenta securitate oferita de F-Secure. Echipele noastre de suport tehnic si comercial sunt in permanenta la dispozitia clientilor nostri locali, asigurandu-se ca intotdeauna acestia sunt protejati impotriva amenintarilor de securitate a datelor. Domeniul nostru de activitate este variat, cuprinzand pe langa distributie si dezvoltare software, si servicii de design grafic si web. Echipa Infodesign este compusa din oameni foarte bine pregatiti in domeniu, in timp ce serviciile si produsele oferite sunt sustinute puternic de partenerii nostri din intreaga lume, producatori si distribuitori F-Secure, PineApp, CheckPoint, Ontrack, Silverbyte, etc…Stupar Alexandru
General Manager
0723 178 275

Despre BEST GAMES

Despre Elanko

Elanko este lider regional in vanzarea de electronice, electrocasnice, calculatoare, filme si muzica, avand o cota de piata de peste 60% si o cifra de afaceri estimata anul acesta la 12 milioane de euro. Elanko a inaugurat in 2007 cel mai mare magazin de electrocasnice din Nord – Vestul tarii, Elanko MAX, cu o suprafata de peste 3000 mp, primind distinctia de Investitia Anului 2007 in Maramures. Din anul 2007 Elanko face parte din grupul AVER - Asociatia Vanzatorilor de Electronice din Romania, grup format din 16 companii cu retele locale/regionale de magazine in toata tara.

Despre DevStudio

DevStudio este o agentie de web si software development, cu rezultate recunoscute pe plan national si cu un portofoliu care acopera segmentul de aplicatii de comert electronic, dezvoltare software de business si dezvoltare aplicatii online. DevStudio are in portofoliu companii cu prezenta nationala, a caror cerinte au fost indeplinite cu succes si care au adus rezultate valoroase de business. DevStudio este membra ANIS - Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software, Microsoft Registered Member si IBM Business Partner. Mai multe detalii puteti afla pe www.devstudio.ro.

Participare: Intrare libera