www.bestgames.ro are o noua imagine

Baia Mare - 20 ianuarie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Romania – Best Games anunta astazi lansarea noii imagini a portalului de gaming, a magazinului online, a noului slogan Play the best! Be the best! si a noilor servicii dedicate utilizatorilor nostri.

www.bestgames.ro are o noua imagine

5 motive pentru care sa ne vizitezi
1. o noua imagine, un nou concept, un nou portal de gaming
2. magazin on-line
3. serviciu de e-mail gratuit pentru utilizatori
4. comunitate foarte mare de utilizatori
5. playground pentru gameri

Portal de gaming
Best Games lanseaza noul portal de gaming www.bestgames.ro cu o imagine si noi functionabilitati adaptate noilor cerinte ale utilizatorilor. Astfel, Best Games acopera de aceasta data toata gama de platforme pentru gaming, incepand de la PC si continuand cu toate consolele de jocuri, structura site-ului permitand o navigare rapida si prietenoasa a utilizatorilor. Site-ul a fost restructurat pentru a permite noilor tendinte si noilor functionabilitati sa evolueze rapid si eficient, iar utilizatorii sa se poata bucura din plin de acestea.

Best Games se apropie din ce in ce mai mult de utilizatorul final iar incepand cu aceasta versiune, pe langa numeroasele facilitati si servicii pe care le oferim utilizatorilor nostri, am decis sa colectam informatii specifice despre activitatea pe care o desfasoara fiecare utilizator ca si gamer, reusind astfel pe langa noutatile de ultima ora sa oferim promotii si bonusuri utilizatorilor cu o activitate importanta pe site-ul nostru.

Noua versiune permite fiecarui utilizator personalizarea navigarii, inca un motiv in plus pentru a deveni membru al comunitatii Best Games. Fiecare utilizator inregistrat are access la pagina sa personalizata cunoscuta ca My Home unde acesta poate filtra in detaliu toate materialele de pe site astfel vazand doar ceea ce este interesat.


Magazin on-line
Nu ne-am limitat doar la a tine o intreaga comunitate la curent cu cele mai noi informatii ci am lansat si un magazin on-line de jocuri si produse hardware destinate jocurilor. Poti comanda de pe site aproape orice joc sau componenta hardware aparuta pe piata, Best Games oferindu-ti discount-uri semnificative la cantitati mari si oferte promotionale pentru reselleri si internet-café-uri.

In prezent in magazinul on-line puteti gasi peste 1500 de jocuri care pot fi comandate incepand de astazi.


Playground pentru gameri
Nu mai trebuie sa intrii pe o gramada de site-uri pentru a cauta servere de jocuri si sa nu gasesti nici unul, acum iti spunem noi unde merita sa te joci si mai mult iti dam noi loc unde sa te joci. Faci parte dintr-o echipa, ai un clan, vrei sa te joci undeva? Ne poti contacta si iti dam loc unde sa te joci.


Comunitate, the teen spirit
Pentru ca tot timpul oamenii au contat si conteaza pentru Best Games, iti punem la dispozitie un mod simplu si usor pentru a intra in contact cu cei din jurul tau, pentru a-ti exprima ideile, conceptiile si experienta ta, pentru a vorbi cu oamenii din jurul tau si a te face remarcat, pentru a mentine spiritual tanar si atmosfera prietenoasa in jurul tau.


Lansarea serviciului GamersPassport.net
Aceeasi identitate si acelasi cont de e-mail pe Best Game si pe site-urile partenere.

-identitate unica in reteaua GamersPassport.net
-cont de e-mail de 100 MB gratis

Incepand cu anul acesta Best Games iti ofera serviciu e-mail bazat pe web, gratuit si preplatit cu facilitati inovatoare si 3 identitati implicite. Acest lucru este posibil datorita lansarii portalului de autentificare GamersPassport.net de catre compania noastra care pe langa e-mail gratuit iti ofera si posibilitatea de a te loga cu acelasi username si password pe toate site-urile Best Games sau partenere GamersPassport, oriunde in lume, ne mai fiind nevoie sa tii minte un numar mare de parole si identitati.


Concurs organizat de Best Games si UbiSoft
Inregistreaza-te pe site sau reactiveaza-ti contul existent si poti castiga 5 jocuri originale si 20 de ceasuri Prince of Persia.

Best Games impreuna cu UbiSoft Corporation organizeaza la lansare un concurs pentru utilizatorii site-ului cu premii substantiale, astfel tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi pe site sau sa iti reactivezi contul deja existent printr-o simpla logare si esti inscris automat la tragerea la sorti pentru 5 jocuri originale Rayman 10th Anniversary si 20 de ceasuri de birou Prince of Persia: Warrior Within.

Despre Best Games

Best Games a fost lansat prima data in anul 2001 ca si portal de gaming, in prezent fiind unul dintre cele mai populare portaluri de jocuri din Romania.
Best Games
Stupar Alexandru
office@bestgames.ro
0723 178275
office@bestgames.ro