“A cincea colectie” , by Adrian Oianu

BUCURESTI - 29 noiembrie 2006

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Marti, 28 noiembrie 2006, a avut loc in Fratelli Studios, prezentarea ultimei colectii vestimentare, denumita “A Cincea Colectie”, apartinand designerului Adrian Oianu. Conceptul acestei prezentari a fost inspirat atat de anii ’80, cat si de costumele traditionale romanesti si de costumele monarhale. Evenimentul a reunit personalitati din lumea fashion-ului, mass-media, dar si din lumea business-ului. Invitatii speciali ai evenimentului au fost membrii ai Fundatiei Motivation.

“A cincea colectie” , by Adrian Oianu

Adrian Oianu ne-a obisnuit deja cu modelele sale, bazate pe un stil
romanesc-contemporan, cu o usoara tenta de traditionalism. Oianu foloseste elemente din ornamentica populara si din portul traditional romanesc si le aplica in vestimentatia contemporana, eliminand latura etnica.

Avem de-a face cu un design autentic, in care finisajele manuale accentueaza detaliile, iar materialele naturale aduc un plus de lejeritate, particularizand creatiile sale.

Exista o anumite nota feminina in stilul lui Adrian Oianu, o anumita fragilitate si naturalete si o tratare a detaliilor pe minimal care trimit la ideea de sofisticat.
Stilul acestei prezentari a fost inspirat din anii ’80. Colectia propune 40 de modele de rochii, care prezinta un echilibru intre design si practicitate, o reconsiderare a proportiilor, fiind folosite culori simple, neutre si elemente autentice.

La eveniment am remarcat prezenta Rucsandrei Hurezeanu(Ivatherm), Maria Lucia-Hohan, Irina Marinescu, Marius Moga, Smiley (Simplu), Cornel (Vank), Corina, Oana Roman , Ana-Maria Prodan, Dana Sota, Michael Schmidt (Automobile Bavaria), Ovidiu Buta, Alin Galatescu.

Despre Best Management Models


Acest eveniment este organizat de Adrian Oianu in parteneriat cu Fratelli Studios, avand sprijinul sponsorilor : Audi, Peroni Nastro Azzuro si Canon.
Incaltamintea manechinelor este furnizata de Showroom Santi. Hair styling: Geta Voinea. Make- up : L’oreal Professionel


Catrinel Chiriac-PR Agent
0723/737957
catrinel@adrianoianu.ro