Fashion Art Party semnat Adrian Oianu

BUCURESTI - 10 octombrie 2006

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Joi, 12 octombrie, are loc în clubul Embryo, primul Fashion Art Party în România, în cadrul căruia designerul Adrian Oianu propune o noua îmbinare între video-art şi fashion.

Fashion Art Party semnat Adrian Oianu

Fashionul românesc este pe cale să-şi reinventeze formulele, atitudinea şi discursul. Designerul Adrian Oianu propune în premieră absolută un concept inedit în moda românească: Fashion Film. Este vorba de o fuziune între fashion şi arta contemporană, concretizat în trei mini-filme de aproximativ 3 minute, care vor fi proiectate joi, 12 octombrie, ora 20.30, în clubul Embryo. Asociat exclusiv catwalk-urilor şi showroom-urilor, fashionul se strecoară astfel temporar în afara spaţiilor consacrate pentru a se apropia, în viziunea lui Adrian Oianu, de artă, punând în prim plan conceptul şi discursul despre modă.

Despre Best Management Models

Întors în ţară după o absenţă de 11 ani din moda românească, Adrian Oianu a prezentat o primă colecţie personală în vara acestui an. „I live again” a fost titlul semnificativ, de altfel, al acestei colecţii minimaliste, inspirate din viaţa prinţesei Ileana a României.
Adrian Oianu pregăteşte acum lansarea noii sale colecţii, care va avea loc la sfârşitul lunii octombrie.

Catrinel Chiriac-0723/737957
caty_erika@yahoo.com