Fashion Show Adrian Oianu & Fratelli Studios

BUCURESTI - 24 noiembrie 2006

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Marti, 28 noiembrie 2006, are loc in Fratelli Studios, prezentarea ultimei colectii vestimentare, numita –“A Cincea Colectie” , apartinand designerului Adrian Oianu. Conceptul acestei prezentari este influentat atat de anii ’80, cat si de costumele traditionale romanesti si de costumele monarhale. Va fi un eveniment inedit prin combinatia de lumini, muzica, scenografie si moda.

Fashion Show Adrian Oianu & Fratelli Studios

Adrian Oianu ne-a obisnuit deja cu modelele sale, bazate pe un stil romanesc-contemporan, cu o usoara tenta de traditionalism. Oianu foloseste elemente din ornamentica populara si din portul traditional romanesc si le aplica in vestimentatia contemporana, eliminand latura etnica.

Avem de-a face cu un design autentic, in care finisajele manuale accentueaza detaliile, iar materialele naturale aduc un plus de lejeritate, creatiile sale.

Exista o anumite nota feminina in stilul lui Adrian Oianu, o anumita fragilitate si naturalete si o tratare a detaliilor pe minimal care trimit la ideea de sofisticat.

Stilul acestei prezentari este inspirat din anii ’80. Colectia propune 40 de modele de rochii, care prezinta un echilibru intre design si practicitate, o reconsiderare a proportiilor, fiind folosite culori simple, neutre si elemente autentice.

Acest eveniment este organizat de Adrian Oianu in parteneriat cu Fratelli Studios, avand sprijinul sponsorilor : Audi, Peroni Nastro Azzuro si Canon.

Despre Best Management Models

Adrian Oianu a prezentat prima sa colectie majora, de la revenirea sa in tara, in vara acestui an. “I live again” a fost titlul acestei colectii, inspirata din viata Printesei Ileana a Romaniei. In octombrie, designerul introduce in premiera absoluta romaneasca, conceptul de Fashion Film, in cadrul primului Fashion Art Party.Catrinel Chiriac- 0723/737957
caty_erika@yahoo.com, catrinel@adrianoianu.ro