BEST Timisoara organizeaza a XX-a editie JobShop(R)

Timisoara - 15 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

BEST Timişoara organizează JobShop®,unul dintre cele mai mari evenimente de carieră pentru studenţi intre 20 şi 26 aprilie la Centrul Regional De Afaceri din Timişoara din campusul universitar. Evenimentul îşi propune să aducă studenţii universităţii mai aproape de viitori lor angajatori din cadrul companiilor şi să le acorde acestora oportunitatea de a-şi însuşi diferite abilităţi care le vor fi folositoare în carierele acestora.

BEST Timisoara organizeaza a XX-a editie JobShop(R)

Deschiderea oficiala va avea loc la Centrul Regional de Afaceri Timișoara în data de 20 aprilie la ora 11:00. Activităţile ce se vor desfăşura în zilele de eveniment vor fi training-urile, prezentările “Cariere de succes”, prezentările “Zoom pe companie”, testările lingvistice și interviurile.

Studenţii vor putea lua parte la prezentări de burse de studiu și se vor putea înscrie pentru a participa la atelierele tehnice sau vizitele la companii programate pentru ultimele zile ale evenimentului. Cele două zile de stand se vor desfăşura în zilele de 22 şi 23 aprilie unde vom avea peste 30 de companii printre care: Microsoft, Hella, Attos, RapidSolution, Infobest, Movidius.

JobShop® este cel mai mare eveniment naţional de carieră a cărui tradiție este dusă mai departe an de an de către BEST Timisoara. Ceea ce diferențiază JobShop® de alte târguri de job-uri obișnuite este faptul că noi, în calitate de studenți, ne implicăm în organizarea lui din dorința de a oferi noi oportunități în vederea formării unei cariere, tuturor absolvenților și studenților din mediul tehnic.

Pentru mai multe detalii accesaţi www.jobshop.ro.

Despre BEST Timisoara

BEST (Board of European Students of Technology) este o organizaţie internaţională, nonprofit, prezentă în 94 de orașe din 32 de țări europene. BEST Timişoara a prins viaţă în primăvara anului 1991, la iniţiativa unui grup de studenţi entuziaşti, dornici de a profita din plin de anii de studenţie şi oportunităţile pe care aceştia le oferă.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/best-timisoara/best-timisoara-organizeaza-a-xx-a-editie-jobshop-r