JobShop(r) - Career Test Drive - La turaţie maximă in Timisoara - www.jobshop.ro

Timisoara - 3 aprilie 2006

Comunicat tip General in IT&C

În premieră, în acest an industria automotive se află la egalitate cu
industria IT, conducând în clasamentul ofertelor.
Domeniile de activitate prezente la JobShop(r) sunt din cele mai
variate, cele 12 domenii fiind reprezentate prin mai mult de 140 de
tipuri de joburi.

În prima săptămână de JobShop(r) in Timişoara, dedicată sesiunilor de training, au participat un număr record de studenţi - peste 400, depăşind aşteptările organizatorilor.
Pe scurt: 13 sesiuni de training şi 2 prezentări de companie. Un interes deosebit au trezit sesiunile de training tehnic susţinute de companiile participante.


JobShop(r) 2006 continuă în această săptămână cu 16 prezentări de companie, urmând mult aşteptatele zile de stand - miercuri si joi (5 si 6 aprilie 2006) în Universitatea Politehnica la care 40 dintre cele mai puternice companii de pe piaţa românească vin să consolideze legătura cu studenţii timişoreni şi să îşi prezinte oportunităţile.


În premieră, în acest an industria automotive se află la egalitate cu industria IT, conducând în clasamentul ofertelor.
Domeniile de activitate prezente la JobShop(r) sunt din cele mai variate, cele 12 domenii fiind reprezentate prin mai mult de 140 de tipuri de joburi.
Studenţii de la specializarile de IT, management, chimie, electronică/electrotehnică, mecanică, telecomunicaţii, farmaceutic/medical, alimentar, ştiinţe economice, comunicare, arhitectură, construcţii şi transporturi au ocazia să îşi înceapă cariera în cele mai puternice şi dinamice companii din România.

Despre BEST Timisoara

Board of European Students of Technology este o organizaţie studenţească non-profit.
BEST a fost fondată în 1989 la Grenoble, ca răspuns la necesitatea comunicării şi schimbului între studenţii facultăţilor tehnice din Europa; scopurile principale sunt educaţia complementară şi sprijinul
în carieră, toate acestea fiind îndreptate către studenţii de la facultăţile tehnice.

BEST înseamnă o reţea în plină dezvoltare, formată din 68 grupuri locale în cele mai importante universităţi din 28 de ţări europene.
Grupul local Timişoara a fost fondat în 1991 şi în prezent numără circa 35 membri, studenţi ai Politehnicii din Timişoara.
JobShop(r) este un eveniment de bază al BEST Timişoara, din 1997 JobShop(r) devenind marcă
înregistrată BEST Timişoara în România.
Florin Arjocu - Coordonator JobShop 2006
+40 748 134961
florin.arjocu@BEST.eu.org
timisoara@BEST.eu.org