JobShop® - Career Test Drive , Timisoara 27 martie - 6 aprilie

Timisoara - 27 martie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Organizaţia studenţească BEST (Board of European Students of Technology) cu susţinerea Universităţii 'Politehnica' Timişoara, organizează a XIII - a ediţie a JobShop®. Acest eveniment va avea loc în perioada 27 martie - 7 aprilie 2006, în Facultatea de Electrotehnică şi în Facultatea de Mecanică, din cadrul Politehnicii.

JobShop®  - Career Test Drive , Timisoara 27 martie - 6 aprilie


Timp de 2 săptămani, cele mai importante companii din România se vor afla în contact direct cu studenţii. In acest interval, ei vor avea ocazia să participe la sesiuni de training pe diverse teme susţinute de firme specializate în resurse umane, la prezentări ale companiilor participante.

Ei vor putea lua contact direct cu reprezentaţii companiilor, se vor putea informa corect şi rapid în legătură cu posibilităţile de angajare şi chiar de a depune CV-uri în vederea obţinerii unui loc de muncă sau stagiu de practică.

JobShop® are deja o tradiţie de 12 ani, fiind primul târg universitar din România. In acest an aduce câteva noutăţi, toate în folosul studenţilor politehnişti. Vizitele la companii, studiile de caz precum şi masa rotundă la care vor participa studenţii, companiile şi profesorii sunt cateva din surprizele pe care BEST le pregăteşte viitorilor ingineri.

'Acum e momentul maturizării pentru JobShop®, un eveniment complet, eficient şi deschis, construit pe ideea entuziastilor studenţi membri BEST din 1993, deveniţi acum oameni de succes' declară Emilian Mile Roşu, vicepreşedinte al BEST Timişoara.

Despre BEST Timisoara

Board of European Students of Technology este o organizaţie studenţească non-profit.
BEST a fost fondată în 1989 la Grenoble, ca răspuns la necesitatea comunicării şi schimbului între studenţii facultăţilor tehnice din Europa; sloganul:'Promovarea Europei printre europeni'. Scopurile principale ale acestei organizaţii sunt Educaţia Complementară şi Sprijinul în Carieră, toate aceste fiind îndreptate către studentul de la facultatea tehnică.

In momentul de faţă, BEST înseamnă o reţea de 68 grupuri locale în cele mai importante universităţi din 28 de ţări europene. Grupul local Timişoara a fost fondat în 1991 şi în prezent numără circa 35 membri, studenţi ai Politehnicii din Timişoara.
Florin Arjocu - Coordonator JobShop® 2006
+40748134961
Florin.Arjocu@BEST.eu.org
timisoara@BEST.eu.org