Hotel de Anvelope

BUCURESTI - 31 mai 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Bucurestenii care nu au unde sa-si pastreze anvelopele de vara si iarna pot lua in calcul un nou serviciu dedicat depozitarii anvelopelor numit ’’ hotel de anvelope’’.

Pentru siguranta dumneavoastra si a celorlalti participanti la trafic este recomandat sa aveti doua seturi de anvelope: anvelope de vara pentru anotimpurile calde si anvelope de iarna pentru anotimpurile reci.

Principala problema a proprietarilor de masini din Bucuresti este depozitarea in conditii inadecvate climatic a anvelopelor de iarna sau de vara. Peste 60% din anvelope se deterioreaza partial sau total din cauza depozitarii defectuoase. Majoritatea proprietarilor de masini depoziteaza anvelopele in garaje improvizate, in curte sau in spatiile de depozitare din subsolul imobilelor ceea ce duce inevitabil la deteriorarea starii acestora la peste sase luni de depozitare. Companiile de servisare nu dispun de un spatiu mare si special amenajat climatic pentru depozitare, de aceea cele mai multe anvelope se uzeaza pe perioada depozitarii.

Pentru a evita deteriorarea anvelopelor pe timpul depozitarii, acestea trebuie sa fie tinute intr-un mediu optim, ferite de lumina, umezeala sau solutii ce pot afecta in mod direct cauciucul.

Best Tires Shop a creat un serviciu dedicat numit hotel de anvelope care ofera posibilitatea preluarii anvelopelor de la una dintre vulcanizarile din reteaua de parteneri, depozitarea lor pe o perioada de 12 luni si punerea la dispozitie a setului de anvelope corespunzator fiecarui sezon, asigurarea anvelopelor pentru diverse riscuri (incendiu, cutremur, furt, deteriorare accidentala prin manipulare), verificarea anvelopelor la livrare (verifica starea anvelopelor, masoara gradul de uzura a caii de rulare, etc).

Capacitatea hotelului este de 5.000 de anvelope cazate anual, acest serviciu acoperind in acest moment numai piata bucuresteana.