Service-ul de roti Best Tires deschide un nou punct de lucru in Bucuresti

BUCURESTI - 23 septembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Logistica/Transport

Live site

Service-ul de roti Best Tires , prezent pe piata romaneasca de 5 ani, deschide un nou punct de lucru in sectorul 5 din Bucuresti, pe Soseaua Progresului (13 Septembrie). In plus, produsele companiei apreciate la scara larga pot fi comandate direct de pe internet, pe site-ul oficial best-tires.ro, unde este posibila si efectuarea de programari pentru schimbul de roti.

Service-ul de roti Best Tires deschide un nou punct de lucru in Bucuresti

Sezonul rece incepe sa isi faca tot mai simtita prezenta, ceea ce inseamna ca posesorii de autoturisme vor avea in curand de un schimb al anvelopelor de vara cu cele de iarna si de o verificare profesionista a rotilor, pentru o iarna lipsita de pericole.

Service-ul de roti Best Tires vine in intampinarea acestor nevoi, atat cu un punct de lucru nou pe Soseaua Progresului din Capitala, cat si cu un site usor de folosit, unde se pot efectua comenzi si programari cu un singur click.

Serviciile oferite de Best Tires

Best Tires s-a remarcat pe piata prin produse calitative la preturi corecte, precum si printr-un personal profesionist, capabil sa ofere consultanta de specialitate. Astfel, service-ul de roti importa anvelope pentru masini, camioane si utilaje de la cei mai importanti producatori si furnizori din Europa si Asia, precum Dunlop, Goodyear, Nokian, Pirelli, Fulda, Continental, Kormoran, Semperit, Sava, Michelin, Barum, Matador, Brigestone, Firestone, Mitas, Firenza, Nexen etc.

Stocul Best Tires este dotat cu peste 10.000 de anvelope si 2000 de jante, care pot fi cumparate fie de la punctele de lucru ale companiei (B-dul Metalurgiei, nr. 21, sector 4 sau Soseaua Progresului Nr. 90 - 100 (13 Septembrie), sector 5, Bucuresti), fie online pe best-tires.ro.

Doritorii pot achizitiona anvelope all season ieftine, anvelope iarna la preturi promotionale sau anvelope vara accesibile si rezistente, iar clientii din Bucuresti pot beneficia si de montaj gratuit (cu plata echilibratului si a plumbilor) direct la cele doua service-uri din capitala.

In aceasta perioada, Best Tires ofera anvelope si cauciucuri de iarna la preturi reduse. De pilda, un cauciuc auto de iarna Tigar 155/70 are un pret redus de la 137,51 lei, la 121,01 lei. O janta de otel Dacia Logan de 4/100/50/60 poate fi achizitionata cu doar 140,24 lei, in loc de 161.20 lei.

Best Tires ofera si servicii de vulcanizare avantajoase, autorizate RAR si efectuate cu aparatura noua si moderna. Toate anvelopele cumparate de la Best Tires cu dimensiuni cuprinse intre 12" - 22" toli beneficiaza de montaj gratuit (demontat/montat roata masina, demontat/montat anvelopa pe janta). Echilibratul si plumbii costa doar 15 lei.

Alte servicii oferite de Best Tires la service-urile sale sunt: indreptare jante otel, indreptare jante aliaj, montaj acumulator, remediere pana cu camera, etansare anvelope pe jante, echilibrari ansamble jante - anvelope, montaj lanturi antiderapante, montaj antifurt roti si incarcare freon. Preturile acestor servicii sunt cuprinse intre 3 lei si 120 lei.

Despre Best Tires

Best Tires a fost infiintata in anul 2008 si si-a perfectionat serviciile mod continuu, bucurandu-se in prezent de fidelitatea unui numar important de clienti. Magazinul are in stoc peste 10.000 de anvelope si 2.000 de jante, la preturi accesibile si de o calitate ireprosabila.