SmarSoft Electronic a introdus în premieră în România opțiunea reglării intensității la reclamele luminoase

BUCURESTI - 19 decembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Producătorul român SmarSoft Electronic a lansat în premieră o nouă opțiune pentru reclamele luminoase, cruci de farmacii sau alte tipuri de afișaje cu LED-uri: modificarea intensității luminoase a produsului deja achiziționat în funcție de necesitățile beneficiarului, fără să fie nevoie de intervenția permanentă a producătorului.

Smarsoft Electronic - producator roman afisaje leduri

Smarsoft Electronic - producator roman afisaje leduri

 Au venit la noi clienți cu care lucrăm de multă vreme, exasperați de problema plângerilor care veneau din partea vecinilor deranjați de lumina intensă din timpul nopții. Unii dintre ei s-au văzut nevoiți să întrerupă funcționarea produselor pe timp de noapte ca să evite reclamațiile. Am înțeles că trebuia să venim rapid cu o soluție care să mulțumească ambele părți.  

Ovidiu Iordache, inginer SmarSoft Electroni

Producătorul român SmarSoft Electronic a lansat în premieră o nouă opțiune pentru reclamele luminoase cu LED-uri: modificarea intensității luminoase a produsului deja achiziționat în funcție de necesitățile beneficiarului, fără să fie nevoie de intervenția permanentă a producătorului.

Noua opțiune vine ca răspuns la problemele clienților întâmpinate cu locatarii, din proximitatea reclamelor luminoase, care s-au plâns că sunt deranjați de intensitatea luminii pe timp de noapte. O veste foarte bună în special pentru vecinii farmaciilor, care trebuie să aibă cruci de farmacii mereu aprinse. În plus, opțiunea vine cu două mari beneficii pentru client: un consum energetic mai scăzut și prelungirea duratei de viață a produselor.

Intensitatea luminoasă devine reglabilă

După ce a aflat de la clienții săi că intensitatea luminoasă a afișajelor cu LED-uri deranjează locuitorii din proximitate, producătorul român de echipamente electronice luminoase a intuit că se află în fața unei probleme ce poate modifica dinamica pieței. Din acest motiv, SmarSoft Electronic a introdus pentru produsele sale o opțiune ce rezolvă această problemă și în același timp, scade costurile clientului.

Această funcție adăugată în premieră la produsele electronice luminoase de pe piața românească permite beneficiarilor să modifice intensitatea luminoasă a produselor pe care deja le dețin, fără să fie nevoie de intervenția permanentă a producătorului.

Consolă atașabilă sau software-ul dedicat pentru toate produsele deja livrate

Tehnologia de ultimă generație permite modificarea intensității luminoase a reclamelor și afișajelor în 2 feluri, în funcție de categoria de produse din care fac parte, ECONOMY sau ELEGANCE.

Pentru produsele din clasa ECONOMY, care nu sunt conectate la un computer, modificarea constă în atașarea unei console cu 2 butoane, cu ajutorul cărora se poate opta pentru 3 moduri diferite de funcționare a produsului:

Modul de zi, cu intensitate luminoasă maximă și efecte speciale de atragere a atenției Modul de noapte varianta 1, cu intensitate luminoasă 30%, static (fără efecte)Modul de noapte varianta 2, cu intensitate luminoasă 30% și câteva efecte.

Pentru produsele din clasa ELEGANCE, setarea opțiunii se va realiza din softul pentru computer cu care beneficiarul îşi programează produsul, indiferent dacă este vorba de cruci de farmacii, afișaj cu LED-uri, reclamă luminoasă sau panou LED-uri.

Mai precis, clientul poate crea din aplicație o setare pentru un intervalul orar 21:00 - 07:00 pe intensitate scăzută la 30%, cu sau fără efecte, reducând astfel intensitatea luminii și reducând posibilul deranj al vecinilor.

În plus, la produsele din clasa ELEGANCE, modul de noapte dorit pentru implementare se poate dezvolta în funcție de cerințele beneficiarului și se activează din computer doar atunci când este necesar. Pe lângă funcționarea nocturnă cu intensitate mai mică și cu mai puține efecte, produsele pot rula doar anumite mesaje selecționate de către beneficiar cu ajutorul software-ului specializat.  

Beneficii considerabile și pentru clienți

Pe lângă faptul că produsele lor nu mai deranjează în timpul nopții, noua opțiune oferită în România doar de SmarSoft Electronic aduce câteva beneficii și clienților care folosesc deja produsele.

Astfel, afișajele led, panourile, crucile de farmacii și reclamele rămân funcționale și pe timp de noapte în scopuri de semnalizare a potențialilor clienți sau beneficiari, consumul energetic al produselor scade considerabil și implicit, se prelungește durata de viață a acestora. Toate aceste avantaje se adaugă la garanția de 3 ani oferită de producător. 

Pentru mai multe informații, consultați www.smarsoft.ro, unde puteți găsi descrieri detaliate și specificații tehnice despre produse și opțiuni. 

SmarSoft Electronic produce de 6 ani echipamente electronice utilizare in domeniul publicitar, casnic, industrial și stradal:

afișaje electronice cu LED-uri
cruci de farmacie cu LED-uri
ceasuri stradale cu LED-uri
afișaje electronice industriale
afișaje prețuri benzinarii
Soluțiile dezvoltate includ proiectare hardware și software, proiectare mecanică și testare. Totul se realizează în atelierele proprii. De 2 ANI SmarSoft Electronic a dezvoltat un parteneriat cu OSRAM și AVAGO în România. Toate produsele utilizează LED-uri de cea mai bună calitate.

 

SMARSOFT ELECTRONIC SRL

www.smarsoft.ro

office@smarsoft.ro

0722601752

0251232326