bestdealz    

Comunicate de presa si evenimente pe tema bestdealz

 • bestdealz. Vin Sarbatorile cu BestDealz !

  bestdealz

  Bucuresti - 6 December 2011

  Comunicat de FINIT CONSULT S.R.L.

  bestdealz lanseaza campania "Castiga un premiu pe zi!" - un mix de concursuri zilnice, pentru toate gusturile: abonamente la fitness si aerobic, tratamente cosmetice, decoratiuni, meniuri delicioase, accesorii etc. Campania se va desfasura pe pagi ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: premii , concurs , reduceri , cupoane , vouchere , bestdealz , best dealz

  Vezi toate comunicatele de presa despre bestdealz

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul bestdealz.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la bestdealz. Informatiile despre bestdealz cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul bestdealz, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la bestdealz, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.