Care sunt cele mai populare jocuri de noroc dintr-un cazino

BUCURESTI - 15 noiembrie 2021

Comunicat tip General in Afaceri

Tendințele jucătorilor de noroc au fost afectate de pandemia de Covid-19. Dacă înainte de aceasta majoritatea jucătorilor de noroc preferau să ajungă fizic într-un cazino, acum lucrurile s-au mai schimbat. Tot mai mulți împătimiți sunt adepții jocurilor de noroc online.

Care sunt cele mai populare jocuri de noroc dintr-un cazino

Care sunt cele mai populare jocuri de noroc dintr-un cazino

Cazinourile online pun la dispoziție clienților campanii, bonusuri și premii atrăgătoare. Încă de la crearea unui cont poți primi bonusuri substanțiale. Conform datelor Betromania.com, iată care sunt cele mai populare jocuri din cadrul cazinourilor online:

1. Poker Texas Holdem  - acest tip de poker este probabil cel mai răspândit și mai jucat. Majoritatea turneelor mari de poker se joacă după regulile Texas Omaha. Unul dintre cele mai mari avantaje ale pokerului online este că nu trebuie să călătorești mii de kilometri pentru a lua parte la un turneu mai mare. Accesează contul online și te poți înscrie la turnee în care premiile ajung până la peste 1 milion de dolari. Evident, la fel ca și la pokerul dintr-un cazino clasic, va trebui să plătești o taxă de participare. Totuși, în cazinourile online sunt disponibile zilnic și turnee de poker freeroll. Mai exact, taxa de înscriere este zero.

În plus, în cadrul acestor cazinouri, pe lângă turneele sau mesele de poker online pe bani reali, poți să joci poker și pe bani virtuali. Astfel te vei putea antrena fără să pierzi bani. 

2. Blackjack - este un joc foarte popular în care regulile se pot învăța în câteva minute. Acesta este și unul dintre motivele pentru care blackjackul are foarte jucători. 

Avantajul în cazul unui joc de blackjack casino online este că, indiferent de câți jucători participă, fiecare dintre aceștia va concura direct doar casa. Astfel, nu contează dacă jucătorul alăturat are o mână mai bună decât tine, pentru ca tu să câștigi trebuie să ai o mână mai bună decât dealerul. 

La fel ca și la poker, cazinourile online oferă multe bonusuri blackjack, în special jucătorilor nou-veniți și celor fideli.

3. Ruleta online - acest joc are câteva asemănări și cu jocul precedent, blackjack. Și în cadrul unui joc de ruletă jucătorii nu vor concura între ei, precum la poker. Fiecare jucător plasează pariuri pe numere și/sau combinațiile de numere pentru a-și spori șansele să ghicească numărul extras. La fel ca și la blackjack, fiecare jucător se va întrece direct cu dealerul pentru a putea câștiga.

Pe lângă multiplele avantaje pe care le oferă, jocurile de noroc online pot fi și periculoase. Înainte de a-ți crea cont într-un cazino online sau la o agenție de pariuri online, asigură-te că aceasta are licență de funcționare în România. În caz contrar, riști să rămâi cu banii blocați în cont și să nu îi mai poți recupera. Mai mult, Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc te poate amenda cu sume cuprinse între 5.000 și 10.000 de lei. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/betromania/care-sunt-cele-mai-populare-jocuri-de-noroc-dintr-un-cazino