BETTYBLUE

BETTYBLUE


Descrierea companiei BETTYBLUE

BettyBlue- Centrul tau de slabire din 2004! Cu peste 10 ani de experienta in slabire si remodelare corporala, te asteptam in unul dintre centrele noastre: UNIRII si VICTORIEI cu peste 40 de tratamente corporale de slabire/ anticelulita/ antivergeturi/ tonifiere/ lifting/ hidratare, cu cele mai bune PROMOTII de pe piata!

Abonamente incepand cu 99lei! Vino la consultatie GRATUITA Primesti sedinte BONUS pentru fiecare prietena careia ne recomanzi! Daca esti insarcinata sau esti proaspata mamica vei beneficia de CARD ul Happy Mami si vei avea -20% reducere la abonamente! Daca veniti minim 5 colege si va faceti abonamente veti avea un DISCOUNT PERMANENT intre 10-30% la toate abonamentele standard! Valabilitatea abonamentelor este de 3 luni, dar le poti reactiva cumparand un abonament nou! Plata se poate face CASH sau cu CARD si chiar in 2 RATE!

Comunicate BETTYBLUE (BETTY BLUE):

  • Bucuresti - 12 mai 2014

    Roxana Ionescu- Mama natura, Oana Turcu sau Roxana Marinescu, vedete care arata minunat la TV si in reviste, dar care si ele au celulita si kilograme in plus, si se ingrijesc permanent de felul [...]     comunicatul de presa

Vezi toate comunicatele companiei BETTYBLUE.