Si vedetele au CELULITA!

BUCURESTI - 12 mai 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social

Roxana Ionescu- Mama natura, Oana Turcu sau Roxana Marinescu, vedete care arata minunat la TV si in reviste, dar care si ele au celulita si kilograme in plus, si se ingrijesc permanent de felul in care arata. Afla de la ele cum au reusit sa eliminekilogramele in plus, cum trateaza celulita si cum isi mentin silueta la cel mai renumit centru de slabire care oferta cel mai bun masaj anticelulitic din Bucuresti.

Roxana Marinescu

Roxana Marinescu

Și vedetele au ..celulită

Roxana Ionescu- Mama natura, Oana Turcu sau Roxana Marinescu, vedete care arată minunat la TV și în reviste, dar care și ele au celulită și kilograme în plus, și se îngrijesc permanent de felul în care arată. Află de la ele cum au reușit să slăbească, cum tratează celulita și cum își mențin silueta cu ajutorulul celui mai eficient masaj anticelulitic, în cadrul unui foarte renumit centru de slabire din București.

Și vedetele noastre au celulita…dar se tratează!

Când le vedem la diverse emisiuni TV sau în reviste, avem impresia că sunt ca niște papuși de porțelan, perfecte, care nu trebuie să facă nimic special pentru a arăta impecabil.

Deși natura le-a înzestrat cu frumusete și un fizic de invidiat, vedetele noastre se întrețin permanent pentru a arăta minunat: de la atenția acordată alimentației până la sport și tratamente corporale.

Din luna martie 2014 de când Centrul de Slăbire BettyBlue și-a deschis un nou sediu pe Calea Victoriei 204, colt cu Strada Gina Patrichi nr. 1, în sectorul 1 din Bucuresti, tot mai multe vedete autohtone care sunt fidele centrului încă din anul 2004, și-au început Campania de remodelare corporala de primavară.

Cu toate ca a reușit să elimine foarte repede  kilogramele în plus acumulate pe perioada sarcinii, si asta cu  ajutorul cremei extraforte pentru slăbire termo de la propria  companie de produse cosmetice si de îngrijire și a masajului efectuat la BettyBlue, cunoscuta prezentatoare și realizatoare de televiziune, Oana Turcu continuă să iși întrețină silueta de invidiat prin intermediul masajului anticelulitic profesional, efectuat câte 2ore/ zi și cu o frecvență de 2-3 ori pe săptămână.

Pe lânga faptul că masajul este și o modalitate extrem de plăcută de relaxare, acesta are rezultate uimitoare dacă este efectuat intensiv și de către un specialist cu experiență in domeniu. Celulita se poate reduce cu până la un grad după un tratament susținut, rezultatul fiind diminuarea centimetrilor în plus din  diferite zone ale corpului, și, de asemenea, sporirea fermității și a strălucirii pielii.

Acum câțiva ani, focoasa vedetă TV, Roxana Ionescu (Mama natura)  a reușit să slăbească aproape 20kg cu ajutorul terapeuților de la BettyBlue. Roxana a efectuat cu regularitate împachetări cu PARAFANGO și masaj anticelulitic, câte 3 sedințe pe săptămână din fiecare procedură, iar rezultatele au început să se vadă chiar după primele zile de tratament. După ce a ajuns la greutatea dorita, Roxana a continuat sedinșele de masaj intensiv, pentru a elimina celulita rămasă. Acum, vedeta se întreține doar cu ședinte de masaj anticelulitic și relaxare și începe programe mai intense, ce presupun proceduri mixte de remodelare corporala, doar atunci când simte că a acumulat cateva kilograme nedorite.

Ne-am obișnuit să îi admirăm corpul frumoasei brunete Roxana Marinescu în diverse ipostaze, însă trebuie să știți că un așa corp se menține cu efort, alimentație echilibrata, sport și tratamente corporale. Acum câțiva ani, Roxana Marinescu era mare fan al tratamentelor destinate tonifierii și combaterii celulitei de la BettyBlue, astfel că, venea frecvent la ședințe de electrostimulare și masaj anticelulitic pentru a purta fără griji pantaloni scurți și a se afișa fără probleme în orice moment în costum de baie. În aceasta primavara, deoarece a mai acumulat cateva kilograme din cauza tratamentelor hormonale pe care le face pentru a rămâne însarcinată, Roxana Marinescu s-a decis să facă impachetari de slăbire cu miere și masaj anticelulitic, care ajută la detoxifiere si drenaj limfatic. Și cum corpul ei reacționeaza foarte rapid, fără eforturi prea mari, după nicio săptămână a reușit să slăbeasca peste 1kg, iar la o persoană slabă este vizibil.

Fiecare femeie, indeiferent daca face parte din lumea mondena sau nu, se confruntă cu problema  kilogramelor în plus sau a celuluitei, însă, printr-un regim de viată echilibrat și proceduri de remodelare corporala adecvate, toate reprezentantele sexului frumos pot avea o silueta de invidiat.

Așadar, Betty Blue vă invită să începeți această primavară cu o campanie de remodelare corporală sub îndrumarea celor mai buni specialiști. Vă așteptăm pe www.bettyblue.ro  și în Centrele noastre de la Piața Unirii și Piața Victoriei cu cele mai bune tratamente corporale de pe piață, la cele mai avantajoase prețuri, pachete mixte de la 99lei.