A II-A Editie a Conferintei de Business Networking

Locul desfasurarii: West City Hotel

Organizator: Bizz.club

A II-A Editie a Conferintei de Business Networking

Daca ati cere unui grup de oameni de afaceri sa faca o lista cu cele mai importante cai de a promova afacerea lor, networking-ul sau referintele sigur ar fi pe lista fiecaruia.

Ba mai mult putem sa afirmam ca aceasta cale de promovare este una din cele mai eficiente. In al doilea an de criza, este esential, chiar vital sa aveti va construiti o retea de cunostinte care sa recomande afacerea dvs.

In acest sens bizz.club va invita la a doua Editie a Conferintei de Business Networking, la Cluj-Napoca, unde veti avea ocazia sa cunoasteti alti 200 de oameni de afaceri/antreprenori/directori din Ardeal si veti putea asista la doua traininguri sustinute de Cirprian Gavriliu de la PlayTheBalls, companie de marketing on-line si Lorand Soares-Szasz, de la Coaching4You, prima firma de business coaching din Ardeal. Veti mai putea asista si chiar interveni in interviul acordat de Ramona Cuc, proprietar Grup de Lux, care ne va vorbi despre experienta dansei pe piata imobiliara si piata businessului ardelean in general.
Pe langa aceste informatii de calitate, in pauzele de relationare veti putea vizita mini expozitia la care si-au confirmat deja prezenta firmele: CasaVerde.ro – Energie Regenerabila, Grup de Lux – Agentie Imobiliaria, Progress Advisory Romania – Consultanta in Fonduri Europene, Saltele-bio.ro – Magazin de saltele si L&E Solutions – Soft de Contabilitate WinMENTOR. Asteptam alte firme de renume care sa fie prezente la acest eveniment, cum ar fi: Skoda, VW, BMW sau Mercedes; Orage, Vodafone sau Cosmote; Millennium Bank, BT sau BRD; Vitrina sau Spirographix; Restaurantul Shanghai; Clujana; Napolact; etc… sau poate firma dvs.
Str. Avram Iancu, nr. 442-446, Floresti

Participare: Intrare libera