Intra pe www.zoomperomania.ro si sugereaza o locatie pentru urmatoarea actiune umanitara initiata de BGS

BUCURESTI - 26 februarie 2010

Comunicat tip General in ONG

Continua si in ajunul Pastelui din acest an seria caravanelor umanitare, initiata de Asociatia BGS pentru Situatii de Dezastre si Calamitati. Pentru a gasi cea mai potrivita locatie, avem nevoie de implicarea celor care ne pot da indicii despre zone defavorizate din Romania, unde traiesc comunitati izolate de oameni nevoiasi.

Intra pe www.zoomperomania.ro si sugereaza o locatie pentru urmatoarea actiune umanitara initiata de BGS

Cati dintre noi putem vedea mai departe de populaţia oraşelor, de evenimentele mediatizate zilnic si care rareori fac referire la locatii izolate din Romania – locuri greu accesibile cu o comunitate restransa si pentru care traiul este ingreunat?
Acesta este scopul Proiectului Zoom pe Romania, lansat de BGS in continuarea actiunilor umanitare desfasurate in pragul celor doua mari sarbatori crestine: de a focusa atentia noastra, a celor din marile aglomeratii urbare, spre acele comunitati tacute din Romania si rasfirate in cele mai ascunse catune.
Pentru ca actiunea umanitara care se va desfasura cu sprijinul sponsorilor si partenerilor BGS in ajunul sarbatorii de Paste sa isi atinga tinta, avem nevoie de implicarea celor care detin informatii despre astfel de comunitati.
Si tu poti deveni PARTENER al acestei actiuni, daca ne sugerezi o locatie spre care sa ne indreptam atentia! Comunitatea aleasa de tine va putea beneficia de importante ajutoare constand in alimente care ar trebui sa fie pe masa de Paste a tuturor romanilor!

Despre BGS DIVIZIA DE SECURITATE

Grupul BGS cuprinde trei entitati: BGS Divizia de Securitate – infiintata in 1994, BGS Divizia Medicala - infiintata in 2003 si organizatia non-profit BGS Divizia Dezastre - infiintata in 2005.
BGS Divizia de Securitate se afla pe locul 2 in topul companiilor de securitate din Romania. Serviciile companiei acopera toate segmentele din acest domeniu: protectie si paza, monitorizare si interventie rapida antiefractie, transport valori, garda de corp, securitate evenimente. Dotarea companiei este impresionanta, asigurand pentru orice tip de solicitare cele mai inalte standarde de securitate.
Asociatia BGS pentru Situatii de Dezastre si Calamitati
Tel: 021-330.51.20
Fax: 021-330.51.30
adina.sava@bgs.ro